Ioana Năstase și Cezar nu se mai înțeleg atât de bine. A fost un weekend de coșmar

Ioana Năstase și Cezar nu se mai înțeleg atât de bine. A fost un weekend de coșmar
Soția celebrului jucător de tenis, Ilie Năstase, a trecut prin momente deloc plăcute recent și recunoaște că s-a speriat.

Ioana Năstase tot încearcă să stea departe de probleme, dar nu reușește. De data asta era să o încurce rău.

Ioana Năstase și Cezar nu se mai înțeleg atât de bine. Armăsarul i-a dat o lecție stăpânei sale

Week-end de groază pentru Ioana Năstase. Bruneta a avut mari probleme după ce s-a dus să se relaxeze alături de Cezar, superbul său armăsar, care se află la un centru de echitație din Brașov. Ca treaba să fie ca la carte, ea a scos din buzunar și 2500 de euro pentru echipamentul necesar, însă toate măsurile luate nu au fost de ajuns.

Și asta pentru că Cezar…s-a supărat, din motive pe care doar el le știe și a aruncat-o pe frumoasa lui stăpână din șa. Vedeta s-a speriat foarte rău și i-a mulțumit Divinității că nu a pățit nimic. „Înainte de a fi aruncată de pe șaua lui Cezar. Mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru că m-a salvat și de această dată”, a scris Ioana pe rețelele de socializare.

Se lansează în afaceri

Pentru că ajunge foarte des la Brașov ca să călărească, Ioana vrea să intre în lumea afacerilor și să deschidă o pensiune la munte. Ea și-a făcut toate planurile și spune că trebui să investească 250.000 de euro. Managerul locului va fi o bună prietenă.

„Toată lumea știe că în toamna anului trecut mi-am cumpărat acel armăsar pur sânge arab, Cezar, de peste trei ani. Ei bine, l-am lăsat la centrul de Echitație de la Bodu, de lângă Brașov, unde sunt niște condiții excelente pentru el. Însă eu am o anume problemă.

Fiindcă ori de câte ori merg acolo încerc să mă cazez cât mai bine, ca să-mi petrec cât mai mult timp cu Cezărică al meu. Nu prea am găsit ce visez! Așa s-a născut ideea! Să-mi fac propriul han, în zonă. Se va numi Hanul Ioanei!”, a declarat Ioana Năstase pentru Impact cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram