Aceste produse nu au ce căuta în frigiderul lui Silviu Prigoană. Afaceristul a impus reguli și în bucătărie

Aceste produse nu au ce căuta în frigiderul lui Silviu Prigoană. Afaceristul a impus reguli și în bucătărie
De când e alături de noua sa soție, Silviu Prigoană a întinerit. Chiar dacă a ieșit la pensie se simte mai bine ca niciodată, iar sursele spun că vrea să redevină parlamentar.

Silviu Prigoană are mare grijă de familia sa și își adoră nepotul de la fiul său Honorius.

Aceste produse nu au ce căuta în frigiderul lui Silviu Prigoană. Ce reguli a impus afaceristul

De când a devenit bunic, fericirea se citește pe chipul lui Silviu Prigoană. De când fiul său, Honorius s-a întors în România și și-a cunoscut nepotul, pe micuțul Arthur, în vârstă de opt luni, acesta e în extaz și nu se mai dezlipește de lângă el. Prigoană pur și simplu se topește când bebelușul îi zâmbește și își dorește ca și băiatul să învețe să înoate, așa cum au făcut-o și băieții ceilalți.

„Honorius și familia sa s-au întors în țară. Bebe e mare, acum, Arthur are deja opt luni. Este minunat să fii bunic”, a declarat acesta pentru Impact.

Reguli stricte în familia Prigoană

Pe de altă parte, Prigoană are mare grijă de educația băieților pe care-i are cu Adriana Bahmuțeanu, iar în casa lor sunt reguli stricte. Astfel că familia mănâncă doar împreună, orele sunt respectate întocmai și preparatele culinare sunt foarte sănătoase. Iar de sucuri acidulate nici nu se pune problema. Mâncarea se suplimentează cu salate, iar cartofii prăjiți se consumă doar de două ori pe săptămână și doar cu mujdei de usturoi.

„Mă distrează maxim când mănâncă mazărea cu bețișoarele, bob cu bob”

”Mesele sunt la ore fixe, mâncarea e preponderent gătită, uităm de sucuri acidulate. La noi în frigider nu prea există așa ceva. Cel mic gătește, e cu bucătăria japoneză. Ș-a luat tot felul de ingrediente, ne învață cum să mâncăm cu bețele. El mănâncă preponderent cu bețele, e cu japonismele lui. Mă distrează maxim când mănâncă mazărea cu bețișoarele, bob cu bob. Și ne și întrece. Le-am scos pâinea din meniu, pastele, tot ce conține făină e exclus.

O zi pe săptămână se mănâncă cartofi prăjiți

Cantitățile de mâncare le-am suplimentat cu salate, tocănițe de tot felul. Au de ales, de exemplu, între mazăre, fasole sau ștevie, au trei meniuri de fiecare dată, la alegere, sau între ciorbă și supă. Se gătește în funcție de ce vor ei, mă pliez pe dorințele lor. Au și o zi pe săptămână de cartofi prăjiți, dar însoțiți de mult mujdei cu usturoi. Lucrăm la greu la sistemul imunitar. Și obligatoriu, fac sport, în funcție de sezon”, a spus Prigoană pentru impact.ro.

Recomandarile noastre