Dezvăluiri. Michael Jackson, cucerit de o bucătăreasă de la Snagov. „Primea 200 de dolari de la el ca să-i facă mâncare românească…”

Dezvăluiri. Michael Jackson, cucerit de o bucătăreasă de la Snagov. „Primea 200 de dolari de la el ca să-i facă mâncare românească…”
Invitat în podcast-ul EVZ Capital, realizatorul Mihai Tatulici a făcut dezvăluiri cu adevărat șocate despre concertul lui Michael Jackson din 1992.

În anul 1992, Michael Jackson a fost pentru prima dată în România, iar experiența pe care a trăit-o atunci nu a uitat-o niciodată.

Michael Jackson, cucerit de o bucătăreasă de la Snagov. „Primea 200 de dolari de la el ca să-i facă mâncare românească…”

Mihai Tatulici spune că fantasticul concert pe care Michael l-a avut în România în anul 1992 a costat peste 220 milioane de dolari. La început, omul de televiziune recunoaște că nu a fost prea încântat de star, dar ulterior și-a schimbat total părerea.

„Mi se părea că este un meseriaș care știe meserie și care câștigă niște bani”

„Pentru el, lumea era mult mai largă decât vedeam noi. Eu în primul rând că nu aveam niciun fel de respect pentru staruri și pentru vedete. Mi se părea că este un meseriaș care știe meserie și care câștigă niște bani. Nici n-aveam mare pasiune pentru muzica lui. Eu am fost producător local, vreau să-ți amintesc.

@evz1992

Michael Jackson a fost în 1992 în România. Cel mai mare concert din turneu. Dar ce aventuri a avut? Povestește un mare om de televiziune, Mihai Tatulici. #michaeljackson #romaniamea #thriller #pui

♬ sunet original – EVZ1992

Eram pe plecate la Tele7ABC pe care îl făceam în secret, știam numai eu și Marcel Avram. El m-a scos de la TVR și am devenit producătorul local al lui Michael Jackson și am lucrat cu HBO. HBO-ul a plătit atunci 220 de milioane de dolari pentru acest concert în direct. Acesta a fost rețeta concertului pentru compania lui Michael Jackson cu Marcel Avram, nu pentru TVR. TVR a primit un caimac mic”, a spus Mihai Tatulici.

„Aurica de aici de la bucătărie, când ți-o face un pui la pungă te sparge! Și Michael a zis „zi să-mi facă și mie”

Un episod care va rămâne mereu în sufletul lui Tatulici și, cu siguranță, a fost unul dintre momentele pe care Michael nu le-a uitat niciodată a fost când a făcut cunoștință cu… puiul la pungă. După ce a gustat prima dată din această minunăție, artistul a fost atât de încântat, încât o plătea cu bani grei pe bucătăreasă ca să i-l pregătească.

„Cel mai câștigat om în România în urma acestui turneu a fost bucătăreasa de la Snagov. M-am dus să mănânc cu Marcel Avram cu Michael Jackson și cu operatorul cu care filmam eu atunci, „Țeavă”… Cătălin Cățoiu. Mănânc un copan de pui și jumătate de ardei. Aurica de aici de la bucătărie, când ți-o face un pui la pungă te sparge!

Și Michael a zis „zi să-mi facă și mie!”. A chemat-o pe Aurica și i-a spus să facă un pui la pungă, dar Aurica a zis că nu are pui aici și că poate aduce de la ea de acasă unul de curte. Ne-am dus a doua zi, puiul era făcut. Michael a vrut să-l taie, l-a lăsat pe Țeavă să-l taie că nu știa să taie nici puiul.

„Atât a mâncat și și-a luat rămas bun în mod festiv de la Aurica, cred că i-a mai băgat câțiva dolari și separat”

A scos un copan de acolo și o bucățică de piept și ăsta a gustat și a zis „ce gust e ăsta?”. Cătălin i-a zis e gust de pui adevărat. Ce mănânci tu e de plastic adus din Germania, America! Bă, le-a mâncat pe amândouă, și pieptul și copanul, a chemat un asistent de-al lui și i-a spus „ocupă-te de Aurica!”.

Aurica în fiecare zi primea 200 de dolari de la Michael Jackson ca să-i facă mâncare românească. Mâncarea românească era una singură: pui la pungă. Atât a mâncat și și-a luat rămas bun în mod festiv de la Aurica, cred că i-a mai băgat câțiva dolari și separat și a construit o relație pe bază de mâncare cu femeia asta”, a povestit Mihai Tatulici.

Sursă foto: dcnews