Ion Alexandru Țiriac s-a bătut cu un hoț. Fiul magnatului nu are nici un fel de frică

Ion Alexandru Țiriac s-a bătut cu un hoț. Fiul magnatului nu are nici un fel de frică
Fiul lui Ion Țiriac nu e doar un afacerist bun, dar și un tip care nu se dă în lături de la nimic. Iată prin ce episod neplăcut a trecut.

Când vine vorba să-și apere ce e al lui, Ion Alexandru Țiriac nu se dă în lături de la nimic.

Ion Alexandru Țiriac s-a bătut cu un hoț. Fiul magnatului nu are nici un fel de frică

Potrivit informațiilor oferite de Click, cu câțiva ani în urmă, fiul lui Ion Țiriac, fosta glorie a tenisului, a avut parte de un episod demn de toată lauda. E vorba de un moment care seamănă mai degrabă cu un film de acțiune între un omul bun și omul rău, Țiriac fiind cel care a câștigat.

Povestea a început când un tânăr în vârstă de 20 de ani, Mircea Adrian B, din județul Ialomița a făcut imprudența să sară gardul unei proprietăți din Poiana Brașov, cu scopul de a fura ce se putea. N-a știut însă că proprietarul casei este chiar fiul lui Țiriac, care nu are frică de nimeni și de nimic.

Ion Alexandru Țiriac a alergat după hoț

Așa că hoțul a spart geamul casei, a intrat și a sustras ce a putut, în valoare de 500 de lei. Se aștepta la altceva, dar norocul nu a fost de partea lui. Ba putem spune că a fost mai mult decât ghinionist, pentru că a dat nas în nas cu proprietarul. Hoțul a luat-o la fugă și a rămas șocat când a văzut că tânărul aleargă după el.

Bine făcut, pentru fiul magnatului nu a fost o mare problemă să îl prindă din urmă și să-l imobilizeze. Doar că hoțul, în dorința de a scăpa, a scos un cuțit și lucrurile erau să ia o altă turnură. Țiriac nu s-a lăsat deloc intimidat și a reușit să facă în așa fel încât să-l pună la pământ.

După ce a fost convins că hoțul nu mai are nici o șansă să se miște, a chemat poliția și l-a predat. Episodul a avut loc în anul 2003, la puțin timp după ce Ion a împlinit vârsta de 27 de ani. După ce a mărturisit tot ce a făcut, borfașul a dat înapoi tot ce a furat.

Sursă foto: click