Ion Țiriac, dat de gol de o persoană apropiată. Ce mănâncă miliardarul și ce a moștenit de la mama

Ion Țiriac, dat de gol de o persoană apropiată. Ce mănâncă miliardarul și ce a moștenit de la mama
Are atât de mulți bani că ar putea trăi zece vieți fără să muncească, dar Ion Țiriac nu e deloc fițos.

În urmă cu câțiva ani, verișoara lui Ion Țiriac a spus lucruri neștiute de nimeni despre miliardar.

Ion Țiriac, dat de gol de o persoană apropiată. Ce mănâncă miliardarul și ce a moștenit de la mama

Să fie Ion Țiriac unul dintre cei mai pretențioși oameni? Dacă cineva a gândit așa până acum, își va schimba părerea. Pentru că verișoara afaceristului, Mariana Stanciu, a explicat pentru toată lumea cât de simplu este, de fapt, miliardarul. Ea a spus totodată și ce preparate culinare preferă Țiriac, punctând faptul că nu a fost vorba niciodată de… fandoseli. Afaceristului îi plac mult și preparatele mai grase, și din acest punct de vedere a moștenit-o pe mama lui, însă în ultima perioadă se ferește.

„Preferă mămăliguţa cu brânză, cârnăciori şi kaizer, ciorbele de burtă, de fasole…”

„Îi place lui cum gătesc, ce să zic? Nu e un om pretenţios la mâncare. Preferă mămăliguţa cu brânză, cârnăciori şi kaizer, ciorbele de burtă, de fasole, de legume, în general feluri tradiţionale. De fapt, şi invitaţii lui tot aşa mănâncă, nu vrea nimeni fandoseli. (…) Ion ar mânca el şi un pic mai gras, ca pe vremuri, dar n-are ce face şi o lasă mai moale.

Trebuie să aibă grijă şi de sănătate, şi de siluetă. Probabil a moştenit de la mama lui, Ecaterina, care se trăgea din Alba Iulia, pofta asta pentru mâncăruri mai grase, obişnuite în Ardeal”, a mărturisit Mariana Stanciu potrivit Impact.

Ion Țiriac și-a dorit 20 de copii

Chiar dacă are tot ce-și poate dori vreodată un om, Ion Țiriac are un mare of: că nu a avut mai mulți copii. Afaceristul ar fi dorit să aibă 20 de urmași și cea mai frumoasă familie. El ar acum doar trei copii, Ion Ion din relația cu Mikette von Issenberg și fetele Karim și Ioana Natalia, rodul iubirii cu celebra jurnalistă egipteană Sophie Ayad.

„Eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă”

„Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă.

Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul”, a declarat Ion Ţiriac, potrivit ziare.com.