Ion Dichiseanu, de 3 luni în spital. Nu are cancer și nici COVID-19

Ion Dichiseanu, de 3 luni în spital. Nu are cancer și nici COVID-19
Ion Dichiseanu este un luptător. Este în spital de 3 luni și rezistă doar cu gândul că se va întoarce curând la familia lui și la nepoțica pe care o adoră. ”Ne rugăm neîncetat ca Dumnezeu să îl aducă sănătos acasă pe luptătorul meu super puternic!”

Românii se roagă alături de familie ca actorul Ion Dichiseanu să fie sănătos. Este de trei luni în spital. Are zile bune și zile mai grele. ”Ne rugăm neîncetat ca Dumnezeu să îl aducă sănătos acasă pe luptătorul meu super puternic!”, a scris fiica sa Ioana, pe pagina de Internet.

Ion Dichiseanu, de 3 luni în spital

Ion Dichiseanu, unul dintre cei mai îndrăgiți actori români, trece prin momente grele. Românii care îl admiră se roagă, alături de familie, să fie sănătos și să se întoarcă acasă.

Actorul a fost internat de urgență pe 1 februarie, după ce în decembrie mai fusese internat trei săptămâni, cu o pneumonie severă. Dichi a plecat acasă pe 4 ianuarie, iar acum este din nou sub supravegherea medicilor.

Inițial, un medic renumit, l-a diacnosticat cu cancer, a povestit Ioana Dichiseanu, fiica actorului. Ea spune că a fost un diagnostic care s-a dovedit a fi fals.

Când a fost externat în ianuarie, actorul era în stare foate bună, jovial, iar medicii consideră că recuperarea a fost una miraculoasă. Prima vizită pe care actorul a făcut-o a fost la nepoţica lui de cinci ani, Anastasia, a precizat familia.

”Eu am spus și voi susține mereu că tata este un luptător. Nu orice fel de luptător, ci unul super puternic care merge cu Dumnezeu în inimă.

Pe 4 martie 1977 , tata era invitat în blocul Casata. Nu a ajuns acolo pentru că un telefon pentru un post-sincron pe nepregătite l-a salvat. Blocul s-a prăbușit.

A câștigat multe pariuri cu viața și încă o face. Să dea Dumnezeu să vină curând și sănătos acasă!”, a scris Ioana Dichiseanu, fiica artistului pe Internet.

Ion Dichiseanu are 87 de ani

Ion Dichiseanu este de trei luni în spital. Are zile bune și zile mai grele, a spus Ioana Dichiseanu. ”Ce pot, ți-aș da. Și ani ți-aș da și viața… de la mine ! Ne rugăm neîncetat ca Dumnezeu să îl aducă sănătos acasă pe luptătorul meu super puternic!”, a scris fiica sa Ioana, pe pagina sa de Internet.


Actorul Ion Dichiseanu este încă în spital. ”Tata este cel mai puternic!”

Actorul Ion Dichiseanu este încă în spital. ”Te iubim!! Hai, Dichi! Avem treabă!”