Ion Ion Țiriac a plecat pe Everest, iar gândul lui e doar la copii. A trimis mesaje fiului său cel mare chiar de pe „vârful morții”

Ion Ion Țiriac a plecat pe Everest, iar gândul lui e doar la copii. A trimis mesaje fiului său cel mare chiar de pe „vârful morții”
Fiul cel mare al lui Ion Țiriac este în plin proces de regăsire. A plecat pe Everest, numit și „vârful morții”, și s-a pregătit intens pentru asta.

Ion Alexandru Țiriac, primul fiu al miliardarului Ion Țiriac, a împlinit 42 de ani și a pornit într-o călătorie inițiatică. El urcă pe Everest zilele acestea. El a postat imagini cât se afla încă la baza muntelui, însoțite de mesaje motivaționale. Apoi și-a făcut timp doar să îi dea replici fiului său cel mare.

Tradiția numelui în familia Țiriac

Pe fiul cel mare al  fostului mare tenismen Ion Țiriac îl cheamă, ca pe tata, Ion. Și Alexandru. Pe fiul cel mare al acestuia, din căsnicia cu  frumoasa Ileana Lazariuc, îl cheamă ca pe pe tatăl său, Alexandru. Tradiția familiei Țiriac spune că fiecare prim băiat născut trebuie să poarte numele tatălui său.

Alexandru Țiriac junior, un adevărat tânăr

În timp ce părintele urmă cel mai înalt munte de pe planetă, fiul său cel mare e la Geneva. Și el arată cât de mare s-a făcut. E un tânăr bărbat deja. El s-a fotografiat în oglindă, iar toată familia Țiriac i-a transmis mesaje sau replici laudative.

Ileana Lazariuc și Ion Țiriac au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din relația lor au venit pe lume Alexandru, de 14 ani și Nicholas, în vârstă de 13 ani. Alexandru și Nicholas au moștenit frumusețea părinților lor și pasiunea bunicului lor. Alexandru, fiul cel mare al Ilenei Lazariuc și al lui Ion Țiriac practică tenisul, bunicul său fiind cel care l-a îndrumat să facă acest sport. Ambii au activități extrașcolare și merg la o unitate de învățământ privată.

Ion Alexandru Țiriac și Ileana Lazariuc, prieteni buni după divorț

Chiar dacă sunt divorțați de ani buni, Ion Alexandru Țiriac și Ileana Lazariuc au păstrat o prietenie frumoasă. De dragul copiilor și în virtutea anilor petrecuți împreună. anul acesta, în primăvară, își dădeau mesaje încrucișate pe rețelele sociale, așa de simpatice, încât multă lume s-a întrebat dacă nu cumva reiau relația. Ulterior a apărut și zvonul că fiul cel mare al tenismenului Ion Țiriac nu ar mai forma un cuplu cu iubita sa, însă bârfa nu a fost nici confirmată, nici infirmată, oficial, până în acest moment.

Sursa foto: Instagram