Ion Ţiriac s-a vaccinat! Miliardarul a avut COVID-19

Ion Ţiriac s-a vaccinat! Miliardarul a avut COVID-19
Virusul COVID-19 face ravagii peste tot în lume de mai bine de un an. Cazurile de infectări cu coronavirus cresc într-un mod alarmant. Se pare că situația la nivel global nu se va îmbunătății prea curând. Ion Țiriac și-a exprimat părerea cu privire la vaccinarea anti-COVID-19.

Ion Ţiriac s-a infectat cu COVID-19 la 82 de ani şi apoi s-a vaccinat. Celebrul om de afaceri și-a exprimat părerea cu privire la vaccinarea anti-COVID-19 și a mărturisit şi dacă a câştigat sau nu bani în pandemie.

Cum ar reseta Ion Țiriac economia dacă ar fi prim-ministru?

Ion Țiriac este de părere că această pandemie ne schimbă viața și se va schimba din ce în ce mai mult. 

„Tutungeria pe care am avut-o eu e mult mai mică decât tutungeria România. Problema e că dacă ai ajuns să fii șeful unei tutungerii cum e România, cu 22 de milioane, e o treabă politică. Și ești responsabil politic partidului care te-a pus. Dacă ai puțină integritate, moralitate și ai, nu ouă, dar să ai ceva, atuncea ești responsabil la 22 de milioane. Eu dacă m-aș duce la ședința de Guvern, aș merge cu aceste hârtii, le-aș pune pe masă (bate cu pumnul în masă) m-aș urca cu picioarele pe masă… Suie-te, mă, pe masă și bate cu piciorul în masă, dacă nu, pleacă”, povestește Ion Țiriac.

 A pierdut sau nu bani în pandemie?

Atunci când a fost întrebat dacă a câștigat sau a pierdut bani în pandemie, miliardarul a mărturisit că a pierdut ceva bani pe o parte, dar, a câștigat pe alta.

„Eu personal am pierdut foarte mulți bani pentru că sportul și, în special Turneul de Tenis de la Madrid pe care anul trecut nu l-am jucat… și care turneu trebuie să-l joc în mai acuma, e undeva la 40 de milioane de euro cost. În rest, ceea ce e un paradox, În România anul trecut s-au vândut mai multe mașini ca în 2019.

Iară nu înțelegi. Lumea poate că nu mai poate să călătorească cu avionul și atuncea își ia mașină. Dar, în sfârșit, am pierdut bani, nu am câștigat atâția bani, pune-o pe treaba asta. Dar bani nu poți face decât sănătos”, spune omul de afaceri pentru Observator.

Ion Țiriac a avut COVID-19

„Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu știam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine așa decât altfel.

Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, le-am făcut pe amândouă”, a povestit omul de afaceri.

Ion Țiriac admite că nu a avut îndoieli în privința vaccinului. Omul de afaceri a făcut vaccinul care i s-a dat, fără să își pună întrebări.

„L-am făcut pe cel pe care mi l-a da, mi se pare că Pfizer. Este un vaccin ca toate vaccinurile. N-ai cum să nu-l faci dacă ai puțină minte în cap”, a spus Ion Țiriac.

Reinfectarea cu virusul COVID-19, un pericol real! Avertizările făcute de oamenii de știință