Irina Columbeanu e tot mai schimbată. Fiica lui Irinel arată ca un superstar. Foto

Irina Columbeanu e tot mai schimbată. Fiica lui Irinel arată ca un superstar. Foto
Fiica lui Irinel Columbeanu e crescută de mama sa, de mică, spre o carieră de model și influencer. Aceasta a susținut-o în a-și crea propriul cont de socializare pe Instagram unde e urmărită în număr foarte mare de fani.

Irina Columbeanu are aproape 160.000 de fani pe Instagram. Acum, că a crescut, a renunțat la unicorni și e foarte atentă la aspecte legate de modă. Și-a schimbat și numele contului de pe rețelele de socializare, semn că, ea însăși e conștientă că nu mai e un copil, ci o adolescentă care se pregătește să cucerească lumea.

La 15 ani, fiica lui Irinel Columbeanu este deja învățată să poarte accesorii de lux. La finele anului, La 15 ani, aceasta are trup de model, e înaltă și știe să se îmbrace și să se accesorizeze. La finele anului trecut, adolescenta a plecat, alături de mama sa și fratele vitreg, la Las Vegas.

În timp ce mama și-a pus la braț o poșetă Gucci, adolescenta a optat pentru o geantă mai mare, de culoare fucsia, de la Hermes. A asortat geanta în culoarea tinerească cu un outfit negru complet.

Și acum, fiica lui Irinel Columbeanu pozează într-o ținută foarte frumoasă, de asemenea, închisă la culoare. Adolescenta poartă o rochie care îi urmează linia corpului, decorată cu pietre prețioase. De asemenea, și-a împodobit ținuta cu un colier prețios. În picioare puștoaica a încălțat sandale cu toc lat, semn că mama ei e atentă că fetița e în creștere și are grijă să poarte încălțămintea corespunzătoare pentru a nu-și afecta coloana.

În timp ce adolescenta Columbeanu a postat imaginile, mama ei, Monica Gabor, i-a comentat: „Ai înțeles sarcina (dată)”.

Care este relația Irinei cu tatăl ei, Irinel

Multă lume se întreabă care e relația dintre Irinuca și tatăl ei, fostul milionar de la Izvorani, Irinel Columnbeanu. Așa cum știți, fata  și-a urmat mama, în America după ce tatăl ei nu a mai putut să o întrețină la școală, din lipsa banilor. Decizia de a pleca peste ocean a fost una benefică fetei. Ceai mică a înflorit în casa lui mr. Pink, iubitul mamei sale.

Pe de altă parte, atunci când se poate, vorbește cu tatăl ei. De altfel, pe contul de Instagram al adolescentei, aceasta are un singur story salvat, iar acesta face publicitate cărții tatălui ei, Ipocrația. Postarea e făcută de la lansarea primului volum, iar Irina Columbeanu le scrie fanilor inclusiv unde pot comanda cartea. Revent, Irinel Columbeanu a lansat volumul al doilea al cărții sale, în care protagonistă e mama Irinei, Monica Gabor.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre