Irina Margareta Nistor, bântuită de o amintire teribilă. Medicii i-au spus mamei sale să renunțe la ea

Irina Margareta Nistor, bântuită de o amintire teribilă. Medicii i-au spus mamei sale să renunțe la ea
Celebra Irina Margareta Nistor a trăit o viață în lumina reflectoarelor, însă e ceva ce nu se știe despre ea. Puțină lume cunoaște cruda realitate în care s-a chinuit aceasta în prima ei perioadă de viață.

Irina Margareta Nistor a dezvăluit că o boala teribilă i-a afectat copilăria. Era așa de bolnavă încât medicul i-a spus mamei ei să se gândească să facă un alt copil, pentru că pe Irina Margareta o va pierde cu siguranță.

Irina Margareta Nistor are acum 65 de ani. E o minune că trăiește, având în vedere prognosticul din primii ani de viață. Din cauza unei boli cumplite, a fost la un pas de moarte, căci organismul ei devenise atât de fragil, încât primise numele de „domnișoara de sticlă”.

Diagnostic cumplit și dureros: furunculoză

Medicii i-au spus mamei Irinei că fiica ei suferă de furunculoză. Conform MedLife.ro, „furunculoza constă în apariția unui abces dureros care se formează sub piele atunci când bacteriile infectează și inflamează unul sau mai mulți foliculi de păr. Furunculii, la început, arată ca niște abcese roșii și sensibile. Aceștia acumulează rapid puroi, devenind mai mari și mai dureroși, până când se sparg și se drenează. Zonele cele mai predispuse spre a fi afectate sunt fața, ceafa, subrațul, coapsele și fesele”.

Irina Margareta Nistor se îmbolnăvise din cauza unui virus pe care l-a contactat spital. Boala s-a agravat, ea fiind foarte mică. Ajunsese într-o stare așa de precară, încât, la un moment dat, abia cântărea un kilogram. Medicii i-au spus mamei ei să facă un alt copil.

„Am fost salvată cu eforturi foarte mari și prin credință”

„Am reușit să supraviețuiesc deși nimeni nu îmi dădea nicio șansă și mereu povestesc chestia asta pentru că e bine să nu mai încerce vreodată, cu tot respectul pe care îl am pentru medici, dar un medic i-a spus mamei: Faceți alta că aveți 26 de ani.  Am fost salvată cu eforturi foarte mari și prin credință. (…) Doctorul nu a vrut nici oxigen să îmi dea”, a povestit Irina Margareta Nistor, la podcastul „În Oglindă”.

Cine a fost îngerul salvator

În cele din urmă, Irina Margareta Nistor s-a vindecat. Cel care a ajutat-o pe mama ei să găsească specialistul potrivit care să-i prescrie tratamentul ce a avut succes a fost chiar bunicul ei.

Irina Margareta Nistor a mai povestit că boala de care suferea în copilărie a făcut-o atât de sensibilă încât devenise un chin până și să fie pieptănată de bunica ei. Criticul de film a precizat că în urma acelei lupte pentru supraviețuire, a rămas cu unele semne, pe corp, printre care urma unei tăieturi, pe unul din umeri.