Irina Tănase, blondina lui Liviu Dragnea dă din casă, înainte de Crăciun

Irina Tănase, blondina lui Liviu Dragnea dă din casă, înainte de Crăciun
Despărțirea Irinei Tănase de Liviu Dragnea dă satisfacții mutora. Și, aparent, prea puțin contează dacă oamenii care formau unul din cele mai comentate cupluri, suferă. Sau cât.

După ce o vreme, l-a avut suspendat, Irina Tănase și-a redeschis contul de Instagram. L-a închis în momentul în care a fost acuzată că l-ar fi înșelat pe Liviu Dragnea cu un fost coleg de partid de-al acestuia.

Irina Tănase a decis să și vorbească despre viața și relația sa. Nu înainte însă de a le transmite celor care-i poartă sâmbetele, un mesaj. Ea a postat o imagine cu un mesaj subtil – „Dacă Satana îi poate convinge pe îngeri să părăsească Raiul, atunci te poate convinge și pe tine să mergi în Iad. Ai grijă pe cine asculți”.

Dragnea a regizat totul?

Irina Tănase are în continuare pe cont fotografii cu Liviu Dragnea. EÎn plin scandal, ea a făcut o mărturisire completă pentru Gândul.ro. Explică faptul că așa-zisele mesaje apărute în public nu îi aparțin, sau că niciodată nu i-ar trimite cuiva poze cu sânii.

„Am citit siderată mesajele acelea. Eu nu folosesc ”iub” în discuții și nu sunt nici o persoană vulgară pentru a folosi acei termeni. Mai mult, cine mă știe, iar Liviu este omul care îmi cunoaște secretele, poate realiza că eu nu aș trimite nimănui imagini cu sânii. Din cauză că nu sunt împăcată cu aspectul lor și chiar intenționam să mă operez. Sper în continuare ca Liviu să mă asculte și îl rog să nu se mai lase influențat de x sau de y.

M-am gândit inclusiv la faptul că el ar fi vrut să ne despărțim și că ar fi regizat acest scandal pentru a nu mai fi nevoit să-mi ofere explicații. Mi-au atras atenția și alte persoane din apropierea mea că ar fi posibil. Dar îmi place să cred că e un bărbat puternic și, oricum, i-aș dărui libertatea pe care și-ar dori-o, în acest caz. Repet: nu l-aș putea determina să mă iubească dacă nu simte!”, a spus blondina.

O precizare trebuie făcută. În discuția respectivă, cu presupusul iubit secret, nu Irina scria în mesaj „iub”, ci acel Paul îi spunea ei „iub”.

Pe cine iubește Irina Dragnea

„Este o făcătură, așa cum v-ați convins și voi, numărul de telefon din conversații aparține unui om de afaceri străin, care nici măcar nu vorbește românește. De când ne cunoaștem, foarte multă lume a încercat să ne despartă, pentru că au vrut sa îi facă rău lui Liviu. În această poveste nu contez eu, nu mie vor sa îmi facă rău, chiar dacă îmi fac. Ma întreb și eu, dacă e adevărată, oare de ce nu a ieșit această poveste când era președintele PSD? Sau când a fost închis?

Tot ce pot să vă spun este că Liviu este omul meu, omul pe care îl iubesc, lângă care am stat întotdeauna și lângă care îmi voi trăi viața. Iar celor care au plănuit acest lucru în perioada asta, când în sfârșit începeam să ne traim și noi viața frumos, să le fie rușine pentru că suntem înainte de sărbătoarea Crăciunului și se joacă cu atâta usurință cu viețile oamenilor. Pentru mine Liviu este totul, viața mea. Ce fel de ființe pot fi aceia care produc asemenea minciuni și mizerii în ajunul Nașterii Domnului nostru Iisus?, a spus Irina Tănase, pentru Gândul.ro.

Până în acest moment, Liviu Dragnea nu a mai avut niciun fel de remarcă față de cele spuse de Irina și nici a făcut creun gest pentru fosta iubită.

Sursa foto: Instagram