Irinel Columbeanu chiar are curaj. Nimeni nu s-ar fi gândit că se lansează în asemenea afacere

Irinel Columbeanu chiar are curaj. Nimeni nu s-ar fi gândit că se lansează în asemenea afacere
Irinel Columbeanu renaște din propria cenușă. A intrat acum într-o afacere și vrea să facă un lucru inedit, care are legătură cu Parisul interbelic.

Irinel Columbeanu pare că a scăpat de norii negri, s-a scuturat și încearcă să ia tot ce e mai bun din viață. Și-a pus în gând și o afacere care speră să prindă.

Fostul milionar de la Izvorani se întoarce în afaceri. După ani buni în care situația sa nu a fost deloc una strălucită, are parte de o bucurie imensă. Afaceristul a povestit că va face parte dintr-un proiect inedit, e vorba de o cafenea care și-ar dori să fie una literară, exact ca în Parisul interbelic.

„Intenționez să reprezinte cel mai recent proiect al meu”

„Una dintre cele mai mari bucurii din ultimele zile a fost că o domnișoară pe care o cunosc a deschis o cafenea și m-a invitat la inaugurare. Această cafenea intenționez să reprezinte ultimul și cel mai recent proiect al meu. (…) I-am răspuns invitației acestei domnișoare și stând înăuntru mi-a venit o idee. M-am gândit să îi sugerez să o transforme într-o cafenea literară. Am avut această inspirație știind că existau astfel de cafenele în Parisul anilor interbelici.

Cafeneaua se numește Loulou

Mi s-a părut că s-ar apropia zona, cafeneaua fiind pe strada Colentina. Ar fi o afacere bună și pentru domnișoara respectivă.

Irinel Columbeanu a intrat în afaceri

Numele cafenelei provine de la prietena amicului meu, Lazarus, pe care o cheamă Loulou. Și numele este franțuzesc. Eu voi merge pe acolo des, pe rafturi se află și cărțile mele. Intenționez să particip și la lansări de carte, care să se facă acolo”, a povestit afaceristul pentru Fanatik.

“Scriu o dedicație pe cărți celor care cer și cumpără”

Irinel Columbeanu spune că va fi prezent în acel loc și ar vrea să dea o dedicație fiecărei persoane care va cumpăra un exemplar din cartea scrisă de el. „Eu voi fi prezent acolo. Dar dacă se va dori acest lucru, eu mă gândesc să ofer la fața locului exemplare ale cărților mele.

Aș vrea să fie cu dedicații, personalizate pentru fiecare. Așa am văzut și eu prin filme, așa fac scriitorii profesioniști. Scriu câte o dedicație pe cărți celor care cer și cumpără. Voi fi asociat prin intermediul interesului pe care îl am cu cărțile.

„Sunt pasionat că am un proiect pe care să-l urmăresc, să văd cum se naște, se înalță și sperăm să zboare”

Mi-aș dori ca tinerii din ziua de astăzi să îmi citească cărțile. E o mare aventură să deschizi o cafenea. Dar sper ca prin ideile mele să îmi aduc contribuția la un oarecare succes al acestei aventuri. O fac bucuros. Sunt pasionat că am un proiect pe care să-l urmăresc, să văd cum se naște, se înalță și sperăm să zboare”, a mai spus Columbeanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre