Irinel Columbeanu schimbă trilogia într-o tetralogie. Se anunță aventuri dincolo de granițele României

Irinel Columbeanu schimbă trilogia într-o tetralogie. Se anunță aventuri dincolo de granițele României
Cele trei cărți pe care le-a scos până acum au fost un succes pentru Irinel Columbeanu, care a prins gustul scrisului. Urmează și al patrulea.

Irinel Columbeanu nu se mai oprește din scris și se pregătește să înceapă un nou volum. Fanii vor avea o mare surpriză.

Irinel Columbeanu schimbă trilogia într-o tetralogie. Se anunță aventuri dincolo de granițele României

După ce și-a lansat recent și ultimul volum din trilogia „Istoriile unui vehement”, toată lumea s-ar fi așteptat ca Irinel Columbeanu să ia o pauză. Fostul miliardar de la Izvorani e însă tare pe poziție și spune că și-a făcut planurile și pentru a patra carte. În plus, e mulțumit că nimeni din familie nu a avut nimic de comentat, ceea ce-l bucură enorm.

„De fiecare dată am trimis câte un exemplar din fiecare titlul apărut și în Statele Unite, fiicei mele, Irina. Nu am primit nici de acolo vreun reproș. Dacă cineva ar fi avut să transmită ceva, cel mai probabil că acest lucru s-ar fi produs până acum.

Cum așa ceva nu a avut loc înseamnă, după mine, că e un pas înainte!. (…) Nu vă faceți griji! Sănătatea deocamdată mă ajută”, a precizat afaceristul pentru Impact.

Poate fi gata până la finele anului

Pentru că deja știe tot ce are de pus pe hârtie, Irinel a afirmat că e posibil ca cea de-a patra carte să fie gata până la sfârșitul acestui an. Și mai interesantă este faptul că personajul principal are legătură cu Republica Moldova. „Personajul principal va ajunge la Chișinău. De data aceasta va fi în căutarea dragostei, pe care de altfel o va și găsi.

Însă actualitatea va avea și ea un cuvânt de spus, și pe lângă dragoste, eroul meu va întâlni și războiul. (…) Nu știu cât de repede voi termina și cel de-al patrulea volum. Depind de mai mulți factori. Poate va fi gata până la finele anului, poate mai repede, nu știu să vă răspund acum la întrebarea legată de cât va dura nașterea următoarei mele cărți. Vom vedea!”, s-a destăinuit Irinel Columbeanu.