Irinel Columbeanu se amestecă în „ciorba” Monicăi Gabor și Mr. Pink. Face și o previziune

Irinel Columbeanu se amestecă în „ciorba” Monicăi Gabor și Mr. Pink. Face și o previziune
Primul soț al Monicăi Gabor e băgat și el în seamă în legătură cu divorțul acesteia de cel de-al doilea soț. Fost milionar la rându-i, acesta are o părere clară despre cum stau lucrurile.

Ce spune Irinel Columbeanu despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink are legătură cu aceasta și cu fiica lor, Irinuca. Din cauza problemelor financiare pe care le are de ani buni, și fiind în imposibilitatea de a-i plăti școala și de a-i oferi o viață în puf, acum câțiva ani Irinel a fost de acord ca Monica să o ia pe fiica lor acasă la Mr. Pink. Monica Gabor a avut o relație întinsă pe 10 ani cu milionarul chinez. Cei doi au trăit în America, împreună și cu fiul bărbatului, dintr-o altă relație.

Irinel Columbeanu a oferit la Antena Stars  primele declarații despre posibila despărțire dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Punctul lui de vedere e foarte diferit de ceea ce crede lumea. În timp ce toată lumea crede că este vorba despre o ruptură definitvă dintre Monica și Mr. Pink, Irinel este rezervat.

O așteaptă pe Monica să se întoarcă la el?

În primul rând, Irinel a afirmat despre fosta lui soție că este o femeie deșteaptă, care știe cum să își gestioneze viața. Nu, nu se va întoarce la el. Dar crede că momentul acesta de cumpănă îi poate consolida de fapt, relația, Monicăi cu Mr. Pink.

„Nu este vorba că se întoarce la mine, nu cred că este posibil! Sincer să fiu și dacă aș avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred că ar fi bine să o spun. Vreau să fac doar câteva atenții. În presă sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica. Este ceva diplomat să nu deschid acest subiecte. Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și să știți ca cel mai mare lux este sa spui adevărul. Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu-mi place să mă bag în ciorba altuia. Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt cautat”, a spus Irinel Columbeanu.

Ce spune Irinel Columbeanu despre despărțirea Monicăi

Monica Gabor a devenit mamă la 19 ani, în 2007, alături de Irinel Columbeanu, de care, peste 4 ani, s-a despărțit. Instanța i-a oferit tatălui custodia deplină asupra fetiței carte are acum 14 ani. Când, sufocat de problemele financiare a decis să își dea acordul pentru ca Irinuca să meargă în casa lui Mr. Pink, l-a cunoscut pe acesta. Irinel voia să vadă cu ochii lui în ce condiții trăiește fosta sa nevasta și cum, va locui fiica lor.

„Am fost tratat cu respect, nici mai mult nici mai puțin. (…) Monica este o femeie deșteaptă, dar și el. Consider că din ce este acum între ei, o să se nască un progres”, a concluzionat Irinel Columbeanu în direct la Antena Stars.