Irinel Columbeanu se luptă cu falimentul. Ce crede fostul milionar de la Izvorani că i se întâmplă

Irinel Columbeanu se luptă cu falimentul. Ce crede fostul milionar de la Izvorani că i se întâmplă
Irinel Columbeanu a scăpat ca prin urechile acului de faliment. Întâmplările prin care el a trecut sunt uimitoare, mai ales având în vedere persoanele care i-au fost alături și i-au întins o mână de ajutor.

Un expert judiciar implicat în procesul dintre Irinel Columbeanu și lichidatorul judiciar al firmei pe care afaceristul a falimentat-o a reușit să amâne executarea silită. Acesta a  tergiversat procesul timp de doi ani, dat fiind că a refuzat în tot acest timp să efectueze expertizele dispuse de instanță.

Dosarul lui Irinel Columbeanu

Între timp, expertul s-a retras, după ce magistrații i-au expus faptul că s-ar putea alege cu amenzi judiciare din cauza faptului că îngreunează actul de justiție.

Cum a fost nevoie să se numească un alt expert în acest caz, procesul început în urmă cu doi ani o ia de la zero. Termenul următor ar urma să aibă loc destul de repede, chiar săptămâna viitoare, potrivit spynews.ro.

În urmă cu 13 ani, Irinel Columbeanu era în topul celor mai bogați români, însă totul s-a dus pe apa sâmbetei. Inclusiv vila din Izvorani, care a luat foc recent, a fost scoasă la licitație de către creditori. Acum, fostul milionar locuiește cu chirie, într-un apartament cu două camere, iar din vilă au rămas niște ruine.

Irinel Columbeanu nu și-a pierdut speranța și susține că tot ce se întâmplă acum este doar un test al destinului. A recunoscut că nu a trăit toată viața în puf și se adaptează condițiilor de acum.

„Această perioadă reprezintă un test”

Chiar dacă a pierdut toată averea, Irinel Columbeanu susține că nu l-a interesat niciodată acumularea de averi’, chiar dacă admite că ‘există unele avantaje pe care le descoperi atunci când ești eliberat de grijile bănești.’

„Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să o trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casa din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate silit’, a spus Irinel Columbeanu când a fost invitat în emisiunea tv Vorbește lumea.

Vila lui Irinel Columbeanu din Izvorani

Vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu s-a transformat acum într-o ruină, după ce a luat foc. Sâmbătă, 31 octombrie, în jurul orei 15, pompierii au fost alertați despre incendiu, iar duminică, 12 ore mai târziu, autoutilitarele erau tot în curtea vilei, încercând să stingă complet focul.

Se pare că incendiul a pornit de la subsolul casei și a cuprins apoi parterul și etajul. Din fericire, la momentul izbucnirii focului, nimeni nu mai locuia în vila cu 15 dormitoare. Casa nu-i mai aparținea lui Irinel Columbeanu încă din 2012, iar acum era scoasă la vânzare, pentru 3,9 milioane de euro, sau la închiriere pentru 15.000 de euro pe lună. Pagubele au fost destul de mari, în incediu fiind distruse şi numeroase lucrări de artă şi mobilier valoros, conform experților imobiliari.

Ce a pierdut și ce a câștigat Zanni, concurentul tatuat de la ”Chefi la cuțite”