Ce a pierdut și ce a câștigat Zanni, concurentul tatuat de la ”Chefi la cuțite”

Ce a pierdut și ce a câștigat Zanni, concurentul tatuat de la ”Chefi la cuțite”
Zanni, unul dintre concurenții tatuați de la ”Chefi la cuțite”, a avut mult de câștigat din participarea la acest show. A și pierdut.

Unul dintre tatuații de la ”Chefi la cuțite”, Zanni, are o poveste tristă, dar care l-a făcut mai puternic. Totuși, l-am văzut și că a plâns!

Ce a pierdut Zanni, de la ”Chefi la cuțite”

Zannidache Edmond Hubert a fost eliminat în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Acesta a fost momentul în care concurentul lui Sorin Bontea i-a suprins pe toți cu un gest complet neașteptat: a plâns.

Tânărul a câștigat mult în popularitate în acest concurs. În ciuda aspectului său de rebel, tatuat și cu părul vopsit în două culori, a dovedit că este un om de echipă, că este talentat și la bucătărie, că este haios.

„Îmi pare rău că pleacă Zanni. Îmi este foarte drag, foarte simpatic, țin la el. O să lipsească echipei și mie”, a mărturisit Sorin Bontea, supărat că pierde un concurent drag.

După duelul dintre echipele conduse de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, Zannidache Edmond Hubert a primit cele mai puține puncte și a fost eliminat, în ediția 34 din sezonul 8 al show-ului „Chefi la cuțite”.

Acesta a fost momentul în care tânărul a făcut un gest complet neașteptat, emoționant, pe care nimeni nu și l-ar fi putut imagina. Deși a încercat mereu să pară că este un „băiat rău”, Zannidache i-a convins pe toți că are o inimă de aur.

Cu lacrimi în ochi și extrem de îndurerat, Zannidache Edmond Hubert a mărturisit că îi este extrem de drag locul acesta și că regret faptul că pleacă.

Un moment cu adevărat emoționant a fost atunci când tânărul din echipa lui Sorin Bontea nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a plâns în brațele lui Florin Dumitrescu.

Ce a câștigat Zanni, de la ”Chefi la cuțite”

Încă înainte de ”Chefi la cuțite”, Zanni, adică Zannidache Edmond Hubert (22 de ani), făcea senzație pe YouTube. Peste 500.000 de tineri au ascultat piesa lui, ”Senzație” până să îl vadă în show-ul de la Antena 1. Participarea la acest show i-a adus încă 100.000 de vizualizări, cu aprecieri de genul: ”Ai să ajungi mare!”.

Zanni a crescut în orfelinat și a avut parte de o copilărie traumatizantă, presărată cu multe lipsuri și dureri. Tânărul a reușit să se ridice și să demonstreze că orice este posibil, atunci când îți dorești cu adevărat.

„Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou. Nu știu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea și i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător”, a mărturisit tânărul.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​


Exclusiv. Andra la cratiță. Imagini cum nu ai mai văzut