Mario Mutu, fiul lui Adi Mutu, e acum tatuat și îndrăgostit! Puștiul pe care îl știa toată țara e complet schimbat

Mario Mutu, fiul lui Adi Mutu, e acum tatuat și îndrăgostit! Puștiul pe care îl știa toată țara e complet schimbat
Copilul lui Adrian Mutu cu Alexandra Dinu a împlinit 18 ani în toamna acestui an și fotografiile lui nu mai aduc cu cele din trecutul nu foarte îndepărtat. Copilul dulce și simpatic e acum un bărbat în toată firea. Mai mult, s-a și tatuat precum tatăl lui.

Mario Mutu nu a călcat pe urmele tatălui său, în fotbal, spunând că nu are talent pentru a practica acest sport la un nivel înalt, însă a moștenit alte pasiune de la tatăl său, dar și aspectul fizic. Cei doi seamănă foarte bine, deși Mario „a luat” și din frumusețea mamei sale.

Tânărul Mutu jr. are o pasiune clară pentru tatuaje și pare că pe primul l-a făcut înainte să împlinească 18 ani. Pe antebraț și-a scris permanent, cu litere foarte mari, cuvântul „Blessed”, care înseamnă „Binecuvântat”, ceea ce reflectă realmente viața lui, având părinți celebri, o situație financiară care să nu le aducă grija zilelor de mâine și, în plus, oportunitatea de a locui la Los Angeles, SUA sau în Italia.

Tânărul Mario a mai bifat un succes pe plan personal – acesta a reușit să cucerească o tânără pe nume Maria, tot româncă, pe care deja o numește „viața mea”.

Nu dă importanță numelui

„Mario a fost crescut bine, e un băiat serios, știe ce are de făcut, nu dă mare importanță numelui. OK, e mândru că sunt tatăl lui, dar vrea să-și facă propriul său nume. Mario trăiește în Los Angeles, normal că mi-aș dori să-l văd cândva în NBA. El trebuie să știe că tatăl lui este mereu alături de el, crede în el, dar să muncească și să creadă și el în forțele lui. Îi trimit și videouri motivaționale. Singurul impediment în calea succesului lui e el însuși”, spunea Adrian Mutu despre Mario în urmă cu câțiva ani.

Mutu: trei neveste, 4 copii

Adrian Mutu s-a însurat în anul 2001 cu actrița Alexandra Dinu, cu care are un copil, Mario. Însă căsnicia celor doi nu a durat mult și au divorțat în 2003.

Doi ani mai târziu, Mutu s-a căsătorit pentru a doua oară cu Consuelo Matos Gomez, fiind cununați de către Nicu Gheară. Au doi copii împreună: Adriana, născută în anul 2006, și Maya Vega, născută în 2008.

Cei doi au divorțat în anul 2013, iar pe 1 ianuarie 2016 Mutu s-a recăsătorit în Cuba cu Sandra Bahici, căruia i-a dăruit un fiu pe nume Tiago.

Pui delicios cu lămâie și usturoi. E potrivit și la dietă!!