Irinel Columbeanu și-a dat măsura zgârceniei sau a sărăciei. Ce i-a făcut fostei soții, Monica Gabor

Irinel Columbeanu și-a dat măsura zgârceniei sau a sărăciei. Ce i-a făcut fostei soții, Monica Gabor
Frumoasa Monica Gabor a împlinit, în weekend, pe 8 ianuarie, vârsta de 34 de ani. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu este o mămică după care toată lumea întoarce capul. Chiar dacă a avut alături de ea pe cele mai dragi ființe, la aniversare s-a întâmplat și ceva ce pare că a umbrit evenimentul.

Monica Gabor trăiește de mai mulți ani în SUA, unde are o relație cu milionarul Mr. Pink, cunoscut în principal pentru brandul său de suplimente alimentare și produse pe bază de CBD.  În timp ce sora ei, Ramona, cât și fiica sa, Irina, i-au transmis mesaje emoționante pe rețelele sociale, alături de prietene, fostul soț, Irinel Columbeanu a făcut un gest care a cam umbrit momentul.

„Dragostea de soră este atât de specială, nimic și nimeni nu o poate înlocui vreodată pe sora mea. Avem întotdeauna grijă una de cealaltă, ne alinăm una pe cealaltă și pur și simplu rămânem una aproape de alta, la bine și la greu. Sunt atât de binecuvântată să te am ca soră și nu-i pot mulțumi suficient lui Dumnezeu pentru darul de a te avea în viața mea”, i-a transmis Ramona Gabor Monicăi, pe Instagram, de ziua ei de naștere.

Mesajul fiicei lui Irinel Columbeanu pentru mama sa

Și fiica Monicăi i-a făcut o urare care a umplut-o de emoții. Adolescenta i-a arătat cât de mult o iubește pe cea care i-a dat viață. De altfel, cele două chiar au o relație specială, iar Monica și-a învățat fiica, de mică, tot ce știe despre modă și stil.

„La mulți ani, Mami! Te iubesc cu toată ființa mea și îți doresc multe zile senine ca să ne bucurăm împreună de tot ce are viața mai frumos să ne ofere! Ești o mamă, soră, fiică, prietenă, femeie, și luptătoare minunată care mă inspiră în fiecare zi să mă îmbunătățesc. Te iubesc, și la mulți ani!”, e mesajul primit de Monica Gabor de la fiica ei, Irina.

Irinel Columbeanu a dat chix cu cadoul

La polul opus, fostul soț al Monicăi Gabor, Irinel Columbeanu, și-a dat măsura zgârceniei sau a sărăciei. În primul rând nu a uitat de ziua fostei sale soții, așa că i-a trimis un cadou special din România.

Potrivit Viva.ro, Monica Gabor a primit din partea lui Irinel Columbeanu un cadou special. Este vorba despre un exemplar al cărții lansate la finalul anului trecut, în decembrie, de omul de afaceri. Creația fostului miliardar poate reprezenta un dar și pentru fiica lor, Irina, care pe 17 ianuarie împlinește 15 ani. Nu putem însă omite faptul că în volumul proaspăt publicat, Irinel Columbeanu își detaliază relațiile cu alte iubite. Cartea nu costă nici măcar un dolar.

Sursa foto: Instagram