Exclusiv. Monica Gabor, dată de gol de o eșarfă! Uite cum își pune bani la adăpost. E un truc pe care doar nevestele de milionari îl știu!

Exclusiv. Monica Gabor, dată de gol de o eșarfă! Uite cum își pune bani la adăpost. E un truc pe care doar nevestele de milionari îl știu!
Lumea milionarilor e, fără îndoială, foarte interesantă. Dar de departe mult mai interesantă e lumea nevestelor, amantelor și iubitelor lor, nevoite să se gândească și la zile negre și să-și pună câte ceva la adăpost. Iată cum acționează Monica Gabor în acest sens, știind că relația cu Mr. Pink s-ar putea să nu fie „pe viață”, cu atât mai mult cu cât milionarul chinez nu se grăbește să o ia de soție.

Probabil că aveți impresia că femeile de la brațele milionarilor o duc extraordinar, însă realitatea e alta. Te obișnuiești repede cu binele, iar atunci când binele dispare din viața ta, e greu să reatingi nivelul de trai oferit de un magnat. Aceasta este filozofia femeilor care au plecat de jos, direct în brațele unui bogătaș.

Și ce fac aceste frumoase iubite „trofeu”? Investesc în obiecte de lux. De exemplu, gențile Hermes sunt cel mai solicitat cadou de la milionari pentru că aceste genți se pot vinde ușor în cazul unei despărțiri, la prețuri de zeci de mii de euro. Și nu doar Hermes-ul se cere, ci ele trec „pe lista lui Moș Crăciun” și bijuterii cu diamante, haine de blană sau obiecte de artă. Mai niciuna nu-și dorește rochii, pantofi sau vacanțe.  Nici măcar genți de la alte branduri, deoarece majoritatea își pierd valoarea în timp, pe când cea a brandului menționat crește.

Trucul cu eșarfa, știut în lumea bună

Un truc al iubitelor de milionari în privința Hermesurilor este cel cu eșarfa. Baretele genților se învelesc în eșarfe pentru a nu se uza!

Lumea care nu se pricepe crede că e un truc fashion, însă realitatea este că prin această metodă se păstrează geanta în stare impecabilă pentru a fi revândută la un preț apropiat de cel al achiziției sau chiar mai mare, dacă geanta face parte dintr-o ediție limitată.

Acest secret a fost dezvăluit de o „milionăreasă” din SUA, care a recunoscut că aceste genți nu reprezintă doar un accesoriu fashion, ci o investiție.

Și iată cine recurge la acest truc! Chiar Monica Gabor, iubita milionarului chinez Mr. Pink, praspăt patron de presă tabloid.

Monica a pus la vedere cele trei genți scumpe, în timp ce zbura în avion privat, ca lumea să vadă că banii nu mai sunt o problemă pentru ea.

Monica a primit din partea lui Mr. Pink un inel cu diamant galben, care nu este unul de logodnă potrivit spuselor sale, și mai multe genți Hermes. Dacă cei doi se vor despărți, Moni are astfel pușe deoparte câteva zeci de mii de euro.