Istoria hotelului fantomă din Bali. E bântuit de spiritele muncitorilor care au murit acolo în timpul construcției

Istoria hotelului fantomă din Bali. E bântuit de spiritele muncitorilor care au murit acolo în timpul construcției
Sunteți gata să vizitați hotelul fantomă din Bali? Are o istorie misterioasă și este deschis și acum publicului pentru explorări aventuroase.

Situații în munții din Bedugul, hotelul bântuit este considerat unul dintre cele mai faimoase situri abandonate. A fost construit în anii 1990, dar nu a fost niciodată finalizat complet. Trebuia să fie o stațiune de lux cu vedere uimitoare la lacul Buyan, dar din cauza dificultăților financiare și a disputelor juridice, proiectul a fost abandonat.

Cei doresc să îl viziteze o pot face pentru un dolar

Palatul vorbește despre trecutul său ilustru. Localnicii îl numesc acum palatul fantomă și trebuie să valoreze peste 100 de milioane de dolari. Încă așezat într-un decor senin și pitoresc, acest palat fantomă abandonat din Bali se spune că are foarte multe povești…

Cândva parte a unui plan care urma să fie un proiect costisitor pentru a deveni una dintre proprietățile de lux din Indonezia, ușile nu s-au deschis niciodată pentru public. În spatele motivelor care ar fi putut sta la baza împiedicării unui proiect atât de ilustru de a vedea lumina zilei rămâne o liniște. Hotelul este păzit la poarta din față, iar cei care doresc să facă o vizită la acest palat fantomă o pot face plătind doar un dolar.

Muncitorii și oaspeții au dispărut într-o noapte

Potrivit unei legende, dezvoltatorul imobiliar a fost corupt în practicile sale de afaceri și apoi a fost blestemat. Acest lucru l-a dus la faliment. Potrivit unei alte legende, hotelul a fost deschis pentru oaspeți și muncitori care au dispărut pur și simplu într-o noapte.

Hotelul fantomă din Bali

Iar astăzi, fantomele acestora ar cutreiera holurile hotelului. Există și localnici care cred însă că fantomele ar fi spiritele muncitorilor care ar fi murit în timpul construcției. Acuratețea istoriei hotelului nu poate fi stabilită în mod oficial. Se crede că a fost început în anii 1990 sau 1997, ca un proiect de casă al lui Tommy Suharto, fiul fostului președinte indonezian Suharto.

A organizat asasinarea judecătorului care îl condamnase

La sfârșitul anilor ’90, Tommy s-a ascuns după ce a fost condamnat pentru o escrocherie cu terenuri în valoare de 11 milioane de dolari, iar apoi a organizat asasinarea judecătorului care îl condamnase. El a fost condamnat pentru această crimă în 2002 și a petrecut câțiva ani într-un refugiu de lux, fiind adesea văzut la terenul său de golf preferat și prin Jakarta în timpul internării sale.

În mijlocul tuturor acestor evenimente, hotelul a fost abandonat și este considerat un testament al corupției și puterii întunecate a privilegiilor și nepotismului. Astăzi, hotelul se află în ruine, acoperit de mușchi și viță de vie, cu ferestre sparte și ziduri prăbușite.

În ciuda stării sale dărăpănate, hotelul atrage în continuare vizitatori care sunt intrigați de frumusețea sa stranie și de priveliștile uimitoare ale peisajului montan din jur. Există o mulțime de camere aici, unele surprinzător de mici, în timp ce altele sunt uriașe, cu livinguri și balcoane private mari. Unele camere au instalate chei electronice și toate au băi cu gresie și faianță, cu cadă și toaletă, iar toate camerele au vederi spectaculoase.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre