Simona Ionescu / Redactor Șef

Aniversarea lui Meghan Markle va fi umbrită de tristețe. Ce semnifică data nașterii soției lui Harry pentru regele Charles

Aniversarea lui Meghan Markle va fi umbrită de tristețe. Ce semnifică data nașterii soției lui Harry pentru regele Charles
Meghan Markle, soția prințului Harry, împlinește pe data de 4 august vârsta de 42 de ani. Sigur soțul și copiii o vor răsfăța așa cum trebuie acasă, în Montecito, dar oare regele Charles îi va ura la mulți ani?

E puțin probabil, dacă ne gândim că pe aceeași dată s-a născut și bunica iubită a regelui Charles, regretata regină mamă. Elizabeth Bowes-Lyon a venit pe lume în 1900 și a ajuns să se căsătorească cu prințul Albert, duce de York, în 1923. În anul 1926, înainte ca Albert să fie încoronat ca rege George al VI-lea, ducesa Elizabeth a adus-o pe lume pe prima lor fiică și au numit-o cu afecțiune Lilibet. Nume pe care prințul Harry și Meghan l-au ales pentru fetița lor.

Mesajul regelui Charles pentru cea mai tare bunică

Cu doi ani în urmă, Charles a precizat că regina mamă a locuit în actuala sa reședință londoneză, Clarence House, timp de aproape 50 de ani. Iar mai multe portrete ale bătrânei Elisabeta sunt expuse lângă o vază de argint pe care i-a făcut-o cadou cu ocazia împlinirii a 100 de ani.

Bunica lui Charles, pe care regele a iubit-o enorm. Aici, împreună cu nepoții ei: Charles, Anne și Andrew

Regina mamă a murit pe 30 martie 2002, la vârsta de 101 ani. „În această zi, în 1900, s-a născut Majestatea Sa Regina Elisabeta, Regina Mamă. Regina Mamă, bunica Prințului de Wales, a locuit la Clarence House timp de aproape 50 de ani. Vaza de argint cu rozmarin care se vede în prima fotografie i-a fost oferită Reginei Mamă ca dar la cea de-a 100-a aniversare a sa”, a fost scris pe pagina de instagram.

Fotografie de colecție

Tot atunci, Charles a împărtășit cu britanicii și o fotografie de colecție. În poză apare actualul rege care avea în jur de 12 ani, alături de bunica sa, sora sa, prințesa Anne și prințul Andrew, când era bebeluș. Cel mai mic copil al reginei Elisabeta și al prințului Philip, prințul Edward, avea să se nască 4 ani mai târziu, în 1964. Unul dintre corgii emblematici ai familiei își face apariția în instantaneu.

Ducesa așteaptă cu nerăbdare să sărbătorească

Cu ceva timp în urmă, Meghan a mărturisit că ziua de naștere este momentul în care poți lua decizii pentru propria persoană. „Mama mea a spus întotdeauna că zilele de naștere sunt Anul Nou personal. Propria ta șansă de a lua rezoluții doar pentru tine și pentru ceea ce prognozezi pentru anul care urmează”, au fost cuvintele soției prințului Harry.

Potrivit The Mirror, ducesa „așteaptă cu nerăbdare să sărbătorească” și să aibă o zi liniștită la casa familiei din Montecito, California.

Cum își va răsfăța Harry soția de ziua de naștere

Ar putea merge cu prietenii la un restaurant

„Este foarte posibil ca Meghan să-și petreacă ziua de naștere reală acasă, în Montecito, înconjurată de cei doi copii ai ei, de Prințul Harry, posibil de mama ei, Doria, și de câinii lor. De asemenea, Meghan ar putea alege să sărbătorească ziua ei specială cu o adunare mică, intimă. Aceasta ar putea fi cu prietenii la ei acasă sau la un restaurant”, a declarat expertul în PR Mayah Riaz, pentru The Mirror.

O va scoate Harry la restaurant?

Ziua, mai spun cei de la The Mirror, s-ar putea încheia cu Harry care-și scoate soția la cină, „deoarece cuplul din Sussex este cunoscut pentru că se bucură ocazional de o seară în oraș fără copii și a fost văzut la numeroase restaurante din zona lor”, relatează publicația.

La începutul acestui an, ei s-au alăturat unor persoane precum Gwyneth Paltrow și Cameron Diaz pentru sushi la Sushi by Scratch Restaurants, Montecito. Există și persoane care sugerează că Meghan ar putea folosi această zi pentru a anunța un nou proiect. Poate o revenire a emisiunii The Tig?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre