Simona Ionescu / Redactor Șef

Fata cu cel mai lung nume din lume. Incredibil cum arată certificatul de naștere. Foto

Fata cu cel mai lung nume din lume. Incredibil cum arată certificatul de naștere. Foto
În 1997, fata cu cel mai lung nume din lume a fost prezentată la emisiunea lui Oprah Winfrey și și-a pronunțat numele greu de ținut minte de altă persoană fără ezitare. Iată și cum arată certificatul de naștere al acesteia.

Fata cu cel mai lung nume din lume a avut nevoie de un certificat de naștere lung de doi metri.

Care este numele întreg al fetei

Mama a numit-o astfel cu intenția de a intra în Cartea Recordurilor. Numele fetei e cu adevărat incredibil și sunt puține șanse ca cineva să poată vreodată să țină minte așa ceva. În afară de posesoarea acestuia, desigur… De asemenea, femeia care i-a dat viață a mărturisit că a dorit ca micuța ei să aibă un nume cu totul și cu totul deosebit.

Numele fetei are nu mai puțin de… 1.019 litere

Numele fetei are 1019 litere…

„Rhoshandiatellyneshiaunneveshenkescianneshaimondrischlyndasaccarna renquellenendrasamecashaunettethalemeicoleshiwhalhinive’onchellecaundenesheaalausondrilynnejeanetrimyranaekuesaundrilynnezekeriakenvaunetradevonneyavondalatarneskcaevontaepreonkeinesceellaviavelzadawnefriendsettajessicannelesciajoyvaelloydietteyvettesparklenesceaundrieaquenttaekatilyaevea shauwneoraliaevaekizzieshiyjuanewandalecciannereneitheliapreciousnesceverroneccaloveliatyronevekacarrionnehenriettaescecleonpatrarutheliacharsalynnmeokcamonaeloiesalynnecsiannemerciadellesciaustillaparissalondonveshadenequamonecaalexetiozetiaquaniaenglaundneshiafrancethosharomeshaunnehawaineakowethauandavernellchishankcarlinaadoneillesciachristondrafawndrealaotrelleoctavionnemiariasarahtashabnequckagailenaxeteshiataharadaponsadeloriakoentescacraigneckadellanierstellavonnemyiatangoneshiadianac rvettinagodtawndrashirlenescekilokoneyasharrontannamyantoniaaquinettesequioadaurilessiaquatandamerceddiamaebellecescajamesauwnneltomecapolotyoajohny aetheodoradilcyana Koyaanisquatsiuth Williams”.

Fata se prezintă Jamie

Jamie este fata cu cel mai lung nume din lume

Inițial, numele ei a fost Rhoshandiatellyneshiaunneveshenk Koyaanisquatsiuth Williams. După câteva săptămâni (și probabil câteva consultări ale deținătorilor recordului Guinness pentru cel mai lung nume), părinții „Rhoshandiei…” au depus un amendament și au adăugat multe, multe litere pentru a forma cl mai lung nume din lume.

Din această cauză, certificatul ei de naștere are aproape doi metri. De fapt, numele ei este atât de lung încât, atunci când a participat la emisiunea lui Oprah Winfrey, a trebuit să se creeze o grafică nouă, specială, care să se deruleze pentru a încadra toate literele pe ecran. Surprinzător, dar numele ei nu apare pe site-ul Guinness World Records…

Jamie e căsătorită, dar nu vrea să fie în lumina reflectoarelor

 Jamie a stat departe de ochii lumii de când a crescut. Chiar dacă oamenii vor să știe unde este, ea a păstrat tăcerea. Jamie este acum căsătorită, are propria ei familie fericită și se numește Rhoshandia Koyaan Williams-Agboje, care este o versiune mai scurtă a numelui său complet. Se spune că Jamie și familia ei locuiesc în Humble, Texas, și nu folosește rețelele de socializare. Sursele spun că s-a căsătorit cu un bărbat nigerian care locuia în SUA. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre