Simona Ionescu / Redactor Șef

Povestea tristă a unui fotomodel internațional. Și-a ratat viața în floarea vârstei și a ajuns să trăiască pe străzi

Povestea tristă a unui fotomodel internațional. Și-a ratat viața în floarea vârstei și a ajuns să trăiască pe străzi
Fostul model Loni Willison,  în vârstă de 40 de ani, este văzută cautând prin tomberoane după mâncare în Los Angeles. Tânăra femeie care a defilatr pe podiumurile de modă și a ajuns pe coperțile marilor revise de modă a rămas fără casă și dă vina pentru situația ei pe divorțul de fostul soț, starul Baywatch Jeremy Jackson.

Fotografiile o arată pe stradă fumând si trăgand după ea un cărucior plin cu haine. Fosta vedetă a fost văzută de mai multe ori în ultimele săptămâni căutând mâncare prin tomberoane, cu vânătăi vizibile pe mâini. Ea l-a învinovățit pe fostul ei soț, fostul star din Baywatch Jeremy Jackson, pentru că i-a creat probleme.

Într-un interviu publicat la începutul acestei luni de X17 Online, Willison, în vârstă de 39 de ani, a fost întrebată în ce punct a început să meargă prost viața ei și cum a ajuns om al străzii. „Fostul meu soţ. Căsătoria. Cel puțin am divorțat, a răspuns ea. El a pus totul la cale să-mi facă asta”, a răspuns fostul super-star.

Super modelul spune că a ajuns pe străzi din cauza unui star Baywatch

Cuplul a avut o despărțire dificilă în 2014, după ce au fost căsătoriți mai puțin de doi ani. Loni Willison a susținut că Jackson a încercat să o sugrume într-o altercație fizică când erau beți.

Fotomodelul Loni Willison și starul Baywatch Jeremy Jackson s-au despărțit în 2014

Dupa ce a pozat pentru reviste precum Glam Fit, Flavour și Iron Man, fiind un model cautat și apreciat o vreme, din 2018 a rămas fără casă și a fost fotografiată in mod repetat pe străzi. Loni Willison a povestit la vremea respectivă pentru DailyMail.com despre situatia ei, dezvăluind că a suferit de o cădere mentală în 2016 și a început să creadă că cineva îi trimitea curenți electrici în corp, care puteau fi remediați doar luând metanfetamina.

Fostul model trăiește pe stradă de ani de zile

A repetat povestea si in interviul cu X17 Online de luna aceasta, spunand că „o doare foarte mult stomacul”. Ea a susținut că „nu mai poate locui înăuntru nicăieri”, deoarece cineva a „electrocut-o” în fiecare zi timp de aproape un an și acum nu poate fi expusă la electricitate, relateaza Daily Mail.

Sursa foto: Instgaram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre