Simona Ionescu / Redactor Șef

Vedetele nu se uită la bani când la mijloc e imaginea lor. Cum arată blugii care costă 19.000 de dolari. Foto

Vedetele nu se uită la bani când la mijloc e imaginea lor. Cum arată blugii care costă 19.000 de dolari. Foto
Indiferent cât de mult s-ar goli portofelul, când vedetelor le place ceva, banii nu contează. Așa a procedat și Lake Lively, car a plătit pentru o pereche de blugi de designer plini de găuri nici mai mult, nici mai puțin decât 19.000 de dolari.

Blake Lively știe cu adevărat cum să își pună în valoare statutul de vedetă în denim. Actrița care a jucat în „Gossip Girl” a apărut într-o pereche de blugi rupți și un tricou alb în timp ce își promova noul film, „It Ends With Us”, duminică, în Texas. Blugii ei, purtând semnătura Valentino, aveau o etichetă cu un preț incredibil: 19.000 de dolari.

Vedeta a asortat superbii blugi cu un tricou alb

Blake Lively a purtat cu bucurie o pereche de blugi de 19.000 de dolari

Blugii Valentino care îi puneau în valoare trupul de 19.000 de dolari erau acoperiți cu broderie de flori de hibiscus. Actrița s-a bucurat de eveniment și a  împărtășind fanilor câteva fotografii și videoclipuri pe Instagram Story, pozând alături de colege.

Vedeta din „Age of Adeline” și-a arătat picioarele frumoase în blugii ei scumpi pe care i-a asortat cu un tricou alb și o pereche de pantofi albaștri. Părul a fost coafat în valuri lejere,  adăugând la look o pereche de cercei cu cercuri mari.

Cum arată blugii de 1,3 milioane de dolari

Există o pereche de blugi la care tânjește orice femeie din lume. E vorba de Secret Circus care valoarează doar… 1,3 milioane de dolari.

De ce sunt atât de speciali? Designul blugilor este destul de clasic, dar ceea ce atrage atenția aici sunt cele 15 diamante mari de înaltă calitate cusute în buzunarele din spate ale blugilor. Blugii au fost confecționați manual în Los Angeles, apoi au fost transportați cu avionul în Anglia pentru a fi împodobiți cu designul care include 15 diamante tăiate de firma londoneză de diamante Duttson Rocks.

Blugi cu rubine, diamante, aur alb și aur roz

Dussault Apparel a spulberat concurența cu linia de denim Thrashed Denim Line care a ajuns la un sfert de milion de dolari. Nu par atât de atrăgători, dar fiecare pereche include 16 rubine de un carat, 25 de rubine de jumătate de carat, 8 diamante de jumătate de carat și 1.080 de grame de aur alb sau roz de 18k. Procesul de realizare manuală implică spălarea blugilor de 13 ori, în timp ce se vopsesc pantalonii între fiecare spălare.

Levi Strauss & Co.-60.000 de dolari

Așa arată blugii de 250.000 dolari

Specialiștii spun că blugii devin mai buni odată cu vârsta. Un colecționar japonez a luat acest lucru în serios și a cumpărat la o licitație un blugii Levi’s care datează din anii 1880 pentru suma de 60.000 de dolari. Blugii de epocă provin din seria 501 pentru care Levi’s este cunoscută.

Alți doi blugi vechi, unul de la sfârșitul anilor 1800 și celălalt de la începutul anilor 1900, au fost achiziționați pentru 46.000 de dolari și, respectiv 36.000 de dolari. Însuși Levi’s a fost cumpărătorul primilor. Acum, acești blugi sunt estimați la peste 1.50.000 de dolari.

Cei mai scumpi blugi vechi din lume

Blugii lui Kurt Cobain s-au vândut pentru 412.750 de dolari la Julien’s Auction

Dar cei mai scumpi blugi de epocă sunt o pereche de pantaloni Levi’s din denim albastru, purtați de Kurt Cobain, vocalistul trupei Nirvana, care au fost vânduți pe 18 noiembrie 2023 pentru suma de 412.750 de dolari la Julien’s Auction, în Nashville, Tennessee, SUA.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre