Simona Ionescu / Redactor Șef

Nunta VIP a Hollywoodului. Cele mai mari vedete s-au dus până în Mexico City ca să participe

Nunta VIP a Hollywoodului. Cele mai mari vedete s-au dus până în Mexico City ca să participe
Toate marile vedete de la Hollywood au luat avionul spre Mexico City, în acest weekend. Orașul a devenit punctul de interes al unui eveniment monden de amploare. A fost nunta unor vedete, iar toate detaliile s-au vrut la superlativ.

Nunta VIP a Hollywoodului s-a ținut, în weekend, în Mexico City, iar cele mai mari vedete americane au participat. Celebra actriță Naomi Watts și actorul Billy Crudup au plecat în Mexico City și au făcut a doua nuntă, după prima, de anul trecut, din America. Evenimentul a fost un adevărat spectacol, cu invitați de renume, care au adăugat un plus de glamour și prestigiu acestui moment special, arată Page Six.

Celebra actriță Naomi Watts și actorul Billy Crudup au plecat în Mexico City și au făcut a doua nuntă (Instagram)

Naomi Watts și Billy Crudup și-au reînnoit jurămintele de căsătorie în cadrul unei ceremonii elegante, la care au participat atât familia, cât și prieteni apropiați, mari vedete de la Hollywood. După ce s-au căsătorit inițial într-o ceremonie restrânsă la un tribunal din New York în iunie 2023, cei doi au decis să celebreze din nou alături de cei dragi într-o locație de vis din Mexico City.

Printre invitații VIP s-au numărat vedete de top și personalități printre care Jennifer Aniston, Nicole Kidman și Justin Theroux, care au fost surprinși bucurându-se de festivitățile premergătoare nunții și la petrecere.

Cele mai mari vedete de la Hollywood s-au dus până în Mexico City  la nuntă

Naomi Watts, în vârstă de 55 de ani, cunoscută pentru rolurile sale memorabile în filme precum Insurgent, King Kong, Good night mommy, Jocuri periculoase, și Billy, o stea în ascensiune în serialul Morning Show, au spus din nou „Da” în fața prietenilor lor celebri.

Celebra actriță Naomi Watts a avut o rochie albă simplă la nunta din Mexico City (Instagram)

Celebra actriță a optat pentru un look simplu și elegant, purtând o rochie albă fără mâneci, cu părul prins la spate. Billy Crudup, de asemenea în vârstă de 55 de ani, a arătat impecabil într-un smoking negru clasic, completând perfect atmosfera sofisticată a ceremoniei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Quién (@quiencom)

Naomi și Billy au fost însoțiți de copiii lor din relații anterioare, Sasha (16 ani) și Kai (15 ani), pe care Naomi îi are cu fostul partener Liev Schreiber, și William (20 de ani), fiul lui Billy din relația cu Mary Louise Parker. Kai a avut un rol special, fiind domnișoară de onoare, și a purtat o rochie elegantă fără bretele de culoarea șampaniei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Quién (@quiencom)

Locația a fost decorată cu rafinament, cu flori suspendate de tavan, creând o atmosferă de basm. Fotografiile și videoclipurile realizate de fratele lui Naomi, Ben, care a servit și ca fotograf oficial, au capturat momentele emoționante și bucuria oaspeților.

În timpul cinei de repetiție, Naomi a purtat o rochie cu motive florale galbene, în timp ce Billy a optat pentru un costum elegant. În discursul său, Naomi a subliniat importanța iubirii și a relațiilor, menționând că „aceasta este o amintire a ceea ce înseamnă viața”. Discursul ei a fost un tribut adus iubirii simple, dar esențiale, care ne îmbogățește viața.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre