Simona Ionescu / Redactor Șef

Femeia misterioasă care s-a pozat cu peste 60 de celebrități. Capsula timpului de la Hollywood, descoperită

Femeia misterioasă care s-a pozat cu peste 60 de celebrități. Capsula timpului de la Hollywood, descoperită
Un album foto ce reprezintă o adevărată capsulă a timpului a fost descoperit într-un magazin de antichități din Belgia. În fotografiile vechi de zeci de ani apare aceeași femeie misterioasă, care s-a pozat de-a lungul timpului cu peste 60 de celebrități de la Hollywood.

Rezidenții locali din Mortsel, Belgia, au fost surprinși, dar și impresionați să găsească o comoară de fotografii vechi cu celebrități într-un album foto misterios al unei femei. Albumul a fost găsit în magazinul de vechituri Opnieuw & Co și, inițial, nimeni nu avea niciun indiciu cu privire la identitatea femeii din fotografii.

Femeia apărea fotografiată alături de unele dintre cele mai mari staruri de la Hollywood și, pe lângă asta, erau fotografii vintage nemaivăzute, capturate în anii ’90. După ce pe internet au apărut câteva dintre poze, comunitatea online a început imediat investigația. Cine era această femeie care îi îmbrățișa pe Johnny Depp, Angelina Jolie, Bruce Willis și alte celebrități de prim rang?

Albumul de fotografii conține poze vechi de zeci de ani 

După multe cercetări pe internet, un individ cu ochi de vultur a observat că femeia misterioasă purta un ecuson unic într-una dintre imagini și a descoperit că aceasta era un fost membru al Asociației Presei Străine de la Hollywood (HFPA), Maria Snoeys-Lagler.

Albumul conține fotografii cu peste 60 de celebrități de la Hollywood
Foto: Bored Panda

HFPA a început ca un mic grup de jurnaliști care acopereau știri din domeniul divertismentului și a crescut până la organizarea de ceremonii de premiere și, în cele din urmă, la decernarea Globurilor de Aur.  Privind aceste poze, este clar că Maria Snoeys-Lagler i-a întâlnit practic pe toți cei care domină cele mai mari ecrane și scene.

Albumul a fost returnat fiicei jurnalistei 

Maria a murit în 2016, la vârsta de 87 de ani, și se crede că albumul a ajuns în posesia magazinului (care se bazează pe donații pentru a menține locul de muncă pentru refugiați sau alți muncitori șomeri) printr-o serie de întâmplări, nu printr-o donație voluntară. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sociaty (@sociaty)

Fiica Mariei a fost contactată într-un final de cei care au găsit albumul foto, iar acesta, profund personal și captivant, a fost trimis acesteia. Femeia a fost extrem de recunoscătoare căci fotografiile reprezintă o amintire specială a mamei sale precum și a muncii depuse de ea. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre