Iubita lui Liviu Dragnea, Irina, schimbată total. Radiază de fericire. FOTO

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina, schimbată total. Radiază de fericire. FOTO
Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea de mai mulți ani, radiază de fericire de când partenerul ei s-a reîntors acasă de la penitenciar.

Irina Tănase a revenit la viața de dinainte de încarcerarea lui Liviu Dragnea. Tânăra, în vârstă de 29 de ani, începe să reguste din micile plăceri ale vieții, pentru că pe toată durata în care controversatul politician și-a executat pedeapsa, ea a stat mai mult închisă în casă.

Fostul lider PSD a primit o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Irina se afișează acum cu un chip luminos, fresh, dar și cu mesajul că se bucură că e vineri. Asta nu poate să însemne decât că urmează să petreacă o seară relaxanta în compania fostului lider PSD, dar poate și în compania prietenilor.

Irina radiază de fericire.

Poza pe care a publicat-o blonda pe social media e o dovadă clară de iubire pentru partenerul ei, în vârstă de 58 de ani, spun internauții. „Până acum nu posta poze cu ea și dacă o făcea, era tristă în orice ipostază. Se vede schimbarea”, a scris unul dintre admiratori.

Ce au spus părinții ei când au aflat de relația cu Dragnea

„Nu au fost deloc de acord. Tatăl Irinei este mai mic decât domnul Dragnea, care are 57 de ani. Ce părinte ar fi de acord ca fata lor să umble cu o persoană cu 30 de ani mai mare? În timp, au înțeles că nu au ce face, că nu este alegerea lor. Dar nu au sufletul împăcat”, au declarat sursele din familie, potrivit evz.ro.

Cei doi sunt împreună de 7 ani, iar socrii lui Dragnea sunt mai tineri ca el. Înainte de a ajunge în spatele gratiilor, politicianul a anunțat că va face nuntă cu Irina.

Culmea ironiei: părinții Irinei, angajați la penitenciarul unde a stat Dragnea

Până în 2016, atunci când au ieșit din viața activă, ”socrii” lui Liviu Dragnea (56 de ani) au fost angajați în cadrul Penitenciarului Rahova.

Mama ei a fost asistent medical, iar tatăl, electrician. La doar trei ani de la pensionare, fiica lor a ajuns să facă potecă spre această pușcărie, vizitându-și iubitul săptămânal.