Iubitul Adrianei Bahmuțeanu, primele declarații despre Silviu Prigoană. Fostul soț o vrea măritată

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu, primele declarații despre Silviu Prigoană. Fostul soț o vrea măritată
De când l-a cunoscut pe George Restivan, Adriana Bahmuțeanu e doar lapte și miere. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată unul de celălalt și se pregătesc de cel mai important pas.

După ani în care s-a despărțit și s-a împăcat cu Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu pare că și-a găsit fericirea în brațele noului său iubit.

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu, primele declarații despre Silviu Prigoană. Fostul soț o vrea măritată

Adriana i-a uimit pe toți cunoscuții atunci când a făcut logodna la biserică și se apropie curând și nunta. În plus și relația cu fostul soț, Silviu Prigoană pare că s-a îmbunătățit, iar acesta și-a dat ok-ul în ceea ce privește căsătoria fostei soții. Prezent la un eveniment monden alături de brunetă, George a făcut și primele declarații vizavi de celebrul afacerist.

„Nu mai e loc de resentimente, trebuie să fie loc numai de bine! Să ne bucurăm de viață, să ne iubim”

„Domnul Prigoană nu are nici o problemă, de ce ar avea o problemă? Tot respectul pentru domnul Prigoană, eu doresc binele la toată lumea! Viața e scurtă, am niște prieteni care tocmai am aflat că au decedat, oameni de vârsta mea.

Nu mai e loc de resentimente, trebuie să fie loc numai de bine! Să ne bucurăm de viață, să ne iubim! O iubesc foarte mult pe Adriana!”, a declarat bărbatul.

S-au cunoscut și copiii

Deși se apropie de 50 de ani, Adriana spune că-și dorește enorm încă un copil cu bărbatul pe care-l iubește. Rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla, până atunci însă e bucuroasă că cei doi băieți din căsătoria cu Prigoană l-au cunoscut pe copilul lui George, care locuiește alături de ei.

„Băiatul meu Blake a rămas cu Adriana, eu am mers în California. Mi-am aranjat treburile, am o proprietate acolo, am lăsat-o pe mama acolo. Acum stau de o lună la București. Sunt acomodat, mai am de furcă cu fusul orar. Băiețelul nostru merge deja la școală aici. Copiii Adrianei s-au cunoscut și se înțeleg foarte bine”, a mai spus iubitul Adrianei Bahmuțeanu.