Iubitul Andreei Bălan a făcut-o public: ”Te iubesc”… Dar declarația nu îi era destinată ei

Iubitul Andreei Bălan a făcut-o public: ”Te iubesc”… Dar declarația nu îi era destinată ei
Iubitul Andreei Bălan, Tiberiu Argint a făcut-o public. ”Te iubesc” i-a scris unei alte dive, căci declarația nu era destinată Andreei. Ce a făcut aceasta când a văzut e și mai neașteptat.

Tiberiu Argint și-a surprins fanii cu declarația de iubire pe care i-a făcut-o uneia dintre cele mai importante femei din viața lui. Este vorba de sora directorului de la Bang & Olufsen, prezentatoarea TVR Sonia Argint – Ionescu.

De curând, Tiberiu Argint a ieșit la o terasă împreună cu sora lui și, în timpul întâlnirii, cei doi au imortalizat momentul. Ulterior, iubitul Andreei Bălan a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de sora sa și i-a făcut o frumoasă și emoționantă declarație de iubire.


Adevărul despre viața intimă a lui Shakespeare a ieșit la iveală. Îi plăceau…

Documentarul Anthropocene: The Human Epoch în premieră în România la Flight Film Festival


„Sister… The best friend you can never get rid of. Love ya, sis! (n.r.: Sora… Cel mai bun prieten de care nu poți scăpa niciodată. Te iubesc, soro!)” este descrierea pusă de Tiberiu Argint la poza de album cu sora lui.

Reacția Andreei Bălan

Iubita lui Tiberiu Argint, cântăreața Andreea Bălan, s-a emoționat foarte mult când a văzut gestul acestuia și a reacționat imediat apreciind fotografia. Una dintre fanele tânărului a făcut o observație foarte interesantă pe care i-a scris-o într-un comentariu la aceeași fotografie: „Iubita ta seamănă foarte, foarte mult cu sora ta și cu mama ta!”

Este de menționat că, deși și-au făcut publică relația de la începutul lunii iulie, nici Andreea Bălan și nici Tiberiu Argint nu au postat pe conturile de socializare nicio fotografie în care să apară împreună. Evident, postează imagini din aceleași locuri în care merg împreună, însă sunt foarte atenți să nu intre, nici din greșeală, unul în cadrul altuia.

Sursa foto: Instagram