Iubitul de o vară al Lidiei Buble, apariție surprinzătoare. Cine e femeia cu care se îmbrățișează Harlys Becerra pe malul mării

Iubitul de o vară al Lidiei Buble, apariție surprinzătoare. Cine e femeia cu care se îmbrățișează Harlys Becerra pe malul mării
Actorul spaniol de origine cubaneză Harlys Becerra pare că a fost iubitul de o vară al Lidiei Buble. Ultimele luni nu i-a mai prins pe aceștia împreună. În timp ce bărbatul și-a vizitat părinții, în Cuba, ultima ieșire exotică a Lidiei a fost în Maldive.

Zilele trecute, Harlys Becerra a revenit în Spania, unde însă nu se ține departe de plajă și distracții. El s-a reapucat de pictură, acesta fiind un hobby căruia i se dedică cu conștiinciozitate. Fanii lui au remarcat că ultima lucrare e una de mari dimensiuni, o pictură abstractă.

În timp ce Lidia Buble pune un accent deosebit pe a fi în formă, și alternează zilele de antrenamente intensive în sala de forță cu sesiuni de masaj cu bambus sau alte proceduri cosmetice, actorul care a încântat-o peste vară, și pe care l-a și prezentat părinților, nu dă semne să se grăbească să revină într-o vizită în casa ei. Harlys Becerra a plecat zilele acestea la mare, și nu e singur, ci într-o companie feminină.

Cine e femeia pe care o îmbrățișează Harlys Becerra

El nici nu a avut rețineri în a se fotografia cu o actriță care îi ține companie și de  prezența căreia pare că se bucură nespus. „Norocul nu e suficient că te am, că râsul și astfel de momente nu se mai termină”, a scris Harlys Becerra alături de o fotografie în care apare pe  plajă, la malul mării,  îmbrățișând-o afectuos pe prietena sa.

María Isabel Díaz Lago (57 de ani) este tot actriță, conațională cu Harlys Becerra și care, asemeni lui, trăiește și lucrează în Spania. Ea este cunoscută drept „prima fată Almodóvar”, de origine cubaneză, apărând în filmul acestuia din 2006, Volver. Maria joacă, de altfel, și în serialul spaniol în care are un rol și Harlus Becerra, Vis a vis. Merită amintit că este una din actrițele foarte bine cotate, fiind recompensată cu Premiul Ondas pentru cea mai bună actriță de televiziune – ficțiune.

Actrița María Isabel Díaz Lago a avut mari probleme financiare

Anul trecut a fost unul greu pentru aceasta. Actrița María Isabel Díaz Lago a publicat un videoclip pe Instagramul ei în fața Oficiului de Muncă din Madrid, unde arată că este vizibil afectată pentru că i s-a refuzat un ajutor financiar extraordinar pentru artiști, după un an fără muncă. Actrița povestește, într-un mesaj direct pe rețelele sale, că trăiește datorită ajutorului prietenilor și familiei și că încearcă din martie să obțină o programare la Oficiul pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Ea a avut vorbe grele pentru Sistemul Național de Stat al Ocupării Forței de Muncă (SEPE) spunând despre funcționari că „te tratează ca un rahat, care au empatie zero”.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre