Exclusiv. Lidia Buble și Harlys Becerra s-au trezit să prindă răsăritul. Vreți să vedeți?

Exclusiv. Lidia Buble și Harlys Becerra s-au trezit să prindă răsăritul. Vreți să vedeți?
Pare că sincronizările sunt la ordinea zilei, în anumite cupluri. Azi de dimineață, de foarte devreme,  doi artiști talentați s-au bucurat de răsărit. Au pus și imagini fabuloase.

Din ceea ce au postat, fiecare, separat, pe rețelele sociale, Lidia Buble și Harlys Becerra s-au trezit să prindă răsăritul. Blondina care și-a înnebunit fanii cu fotografiile extrem de provocatoare pe care le-a distribuit pe internet, a postat înainte de 7 dimineața (ora României). Palmieri, nisip, plajă. Imagini din vacanța perfectă. Pe contul lui, Harlys Becerra, care se bucură și el de o destinație exotică, a avut același mesaj: a privit răsăritul, și a mers, printre palmieri, pe nisipul fin, spre mal.

S-au despărțit sau nu Lidia Buble și Harlys Becerra?

Zilele trecute apăreau noi informații cum că Lidia Buble și actorul Harlys Becerra s-ar fi reconectat și că artista noastră ar fi mers în Cuba să-i cunoască părinții. Momentan însă, niciunul dintre ei nu a făcut dezvăluiri în acest sens. Cert este că Harlys Becerra a fost în România și i-a cunoscut pe părinții Lidiei, dar și pe restul familiei sale.  Către finele anului, părea că el și Lidia nu își mai vorbesc.

„E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat, uite cum este și cu Răzvan. Sunt un om foarte asumat care își asumă fiecare decizie”, a spus artista, prin decembrie.

În prezent, cei doi nici măcar nu se mai urmăresc pe rețelele sociale. Poate fi o manevră de  marketing? Fiecare a avut de onorat contracte. Iubiții au fost ocupați. Harlys Becerra le urmărește pe Instagram pe două dintre surorile Lidiei. Iar contul lui e urmărit de trei conturi care au legătură cu Lidia Buble.

Cine o fotografiază provocator pe Lidia Buble

Îngrijorată că i se văd cele două kilograme „puse” cu ocazia meselor îmbelșugate de Crăciun, de acasă, Lidia Buble a plecat într-o vacanță exotică. Iar imaginile din ocul în care se află seamăna foarte mult cu cele în care se pozează și Harlys.

Vedeta face o adevărată paradă a modei costumelor de baie minimaliste, încât nu putem să nu ne întrebăm, ca și fanii ei: cine o fotografiază? În plus, așa cum au remarcat și alții, vedeta poartă pălăria de soare pe care a primit-o cadou într-o vacanță din Spania, de la iubitul său. Pe de aplă parte, Harlys Becerra a postat și el mai multe fotografii de pe plaja exotică pe care se află.

Iar miercuri dimineața, el a filmat răsăritul, la aceleași ore la care era trează și frumoasa blondină.

Sursa foto: Instagram