Iubitul Ritei Ora, apucături bizare. Numele altei femei a intrat în cuplu

Iubitul Ritei Ora, apucături bizare. Numele altei femei a intrat în cuplu
Celebra cântăreață Rita Ora și-a întâlnit marea dragoste exact acolo unde nu o căuta, recent, ea și iubitul ei au decis să își însemne, pe propriile corpuri, relația.

Rita Ora și iubitul ei, Taika Waititi, regizorul Thor, au acum o amintire permanentă a legăturii lor. Cei doi au avut parte, recent, de o sesiune comună de tatuaje, la Los Angeles. Regizorul filmului Thor, în vârstă de 46 de ani, a împărtășit și o imagine a iubitei sale, Rita Ora, întinsă pe un pat în salonul de tatuaje, în timp ce i se tatua o floare delicată pe coapsă.

Cuplul a vizitat un artist de tatuaj de la Winterstone, iar Rita a apelat, de asemenea, la rețelele de socializare pentru a împărtăși experiența ei și noul tatuaj floral făcut. Ea și-a ridicat topul pentru a dezvălui un tatuaj sub lenjeria ei cu talie înaltă.

Rita Ora a împărtășit și o mulțime de fotografii din timpul petrecut în Los Angeles, California, inclusiv ea pozând într-un top de bikini negru. Într-o altă imagine, ea apărea cu o pereche de ochelari de soare ciudați și o cască portocalie.
„Am mâncat uimitor de bine și am avut parte de un apus cu un uimitor cer de culoare roz”, a scris vedeta.

Cine este Jane, femeia adusă de Tanika în cuplu

Mai ciudat a fost ce și-a tatuat iubitul ei. Regizorul și-a tatuat numele „Jane”, cu litere delicate, pe degete, în semn de un omagiu adus unui personaj pe nume Jane Porter – interpretat de Natalie Portman – din franciza Marvel.

Taika a glumit despre tatuaj. „Nici măcar nu cunosc pe cineva care se numește Jane”, a scris iubitul Ritei Ora, în timp ce și-a prezentat noul tatuaj pe pagina sa de Instagram.

Rita Ora și-a înghețat ovulele

Cântăreața a spus pentru „The Independent” că i-ar plăcea să aibă o familie mare drăguță și, de asemenea, a povestit despre dragostea ei cu Taika, spunând că „nu se aștepta să aibă așa o relație surprinzătoare alături de el“.

Rita, născută în Kosovo, și-a crirogenat ovulele la 24 de ani și apoi din nou la 27 de ani, după ce a cerut sfatul medicului ei.

Ea a vorbit despre proces, scrie Daily Mail: „Mi-ar plăcea să am o familie mare și drăguță! Ca femei, punem această presiune asupra noastră, în mod subconștient, pentru că simțim că aceasta este datoria noastră – să creăm și să dăm viață. Așadar, am vrut doar să nu-mi fac griji. Această operațiune medicală a fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată”.

Rita Ora a vorbit și despre dragostea ei cu Taika. „Nu mă așteptam să găsesc dragoste în Australia unde nici măcar nu o căutam”, a punctat cântăreața care are grijă să-și păstreze relația departe de lumina reflectoarelor și să o „protejeze”.

Sursa foto: Instagram