Iulia Albu, destăinuiri dureroase. „Părinții mei nu sunt mândri de mine”

Iulia Albu, destăinuiri dureroase. „Părinții mei nu sunt mândri de mine”
În sfânta zi de Crăciun, Iulia Albu a postat pe contul de socializare un mesaj tulburător. Ce se întâmplă cu vedeta.

Vizibil emoționată, Iulia Albu și-a arătat adevărata față. În spatele femeii puternice, se ascund multe suferințe.

Iulia Albu, destăinuiri dureroase. „Părinții mei nu sunt mândri de mine”

La prima vedere, Iulia Albu pare intangibilă, însă chiar și ea, femeia puternică, poartă în suflet răni adânci. De Nașterea Domnului designerul a postat pe contul său de Instagram un mesaj care i-a lăsat fără cuvinte pe fanii săi. „Sunt Iulia Albu și nu-mi este frică să recunosc că părinții nu sunt mândri de mine.

Acesta este probabil un gând cu care va trebui să trăiesc toată viața. Sunt Iulia Albu și mi i-aș dori aproape, chiar dacă nu aplaudă alegerile pe care le fac. Cred că nimic și nimeni pe această lume nu ar trebui să te țină departe de ceea ce iubești. Și îmi asum. Sunt Iulia Albu și în acest Crăciun îmi doresc să-mi îmbrățișez părinții”, a spus Iulia, cu lacrimi în ochi.

„Părinții mei s-au îndepărtat foarte mult de mine”

Într-un interviu mai vechi, Iulia Albu a povestit că în urma căsătoriei cu Mihai Albu, părinții, care nu au fost niciodată de acord, s-au îndepărtat foarte mult de ea. În plus, aceștia nu au venit nici măcar la nunta lor.  „Părinţii mei s-au îndepărtat foarte mult de mine, ca urmare a căsătoriei mele cu Mihai.

Ei nu au fost niciodată de-acord, nici nu au vrut să vină la nuntă, în primul rând, din cauza diferenţei de vârstă dintre noi, aproape 19 ani, dar au fost mult mai multe probleme. Toată lumea are impresia că eu am fost căsătorită cu un milionar, dar eu am fost căsătorită cu un om normal, cu nişte venituri mai mult decât modeste.

Nu că părinţii mei şi-au dorit să mă căsătoresc cu cineva pentru bani, dar cu siguranţă şi-au dorit altceva pentru mine. Şi acum îi înţeleg, pentru că şi eu mi-aş dori altceva pentru copilul meu. Mihai e un om foarte OK, dar nu era pentru mine. Ne-am iubit, pentru că de aceea ne-am şi căsătorit. Dar, probabil că dacă nu s-ar fi opus atât de mult, nici nu aş fi mers până la capăt.”, s-a destăinuit Iulia.

Sursă foto: instagram