Iulia Albu i-a dat voie fetiței ei să aibă pagină pe Instagram. Ne-a arătat-o și pe sora „din umbră”

Iulia Albu i-a dat voie fetiței ei să aibă pagină pe Instagram. Ne-a arătat-o și pe sora „din umbră”
Criticul de modă Iulia Albu este cunoscută pentru originalitatea sa. Este vedetă de televiziune, admirată și criticată, deopotrivă. Dar, cum a devenit vedetă? Cine era înainte de a fi soția celebrului Mihai Albu, cel care face pantofi de colecție?

Este și unul dintre cei mai influenți critici de modă români. Este frumoasă și deșteaptă, dar nu este singura din familia ei. Are o soră mai mică, la fel de frumoasă și mintoasă.

Iulia Albu are o soră care îi seamănă leit

Iulia Albu (39 de ani) se numea Vochița înainte să se mărite cu celebrul designer de pantofi de colecție Mihai Albu. Mariajul lor a început în 2004 și s-a destrămat în anul 2013. Acum, este cunoscută peste tot cu numele de Iulia Albu.

Mult înainte de a se plimba cu găina Lou Lou, era studentă în anul 3 la Facultatea de Drept. L-a cunoscut pe Mihai Albu la o petrecere mondenă.

Dacă ea este excentrică, sora ei mai mică este discretă. Iulia Albu a publicat o fotografie rară cu sora sa mai mică, iar internauții au fost surprinși de asemănările dintre ele. Karina Vochița ar fi putut avea o viață superbă în lumina reflectoarelor, însă, ea a ales să stea departe de lumea mondenă. Este economistă și a lucrat la Business development în 2016.

Iulia Albu și Karin Vochița au o relație apropiată

Mikaela, fetița Iuliei, îi trimite mesaje mătușii pe Instagram

Fiica fostei jurate de la “Bravo, ai stil!” și a lui Mihai Albu se înțelege de minune cu mătușa ei. Mama ei i-a dat voie să își deschidă o pagină pe Instagram, deși are doar 11 ani și jumătate. Este o fată drăguță, deșteaptă, în pragul adolescenței și acum învață să comunice și să-și dezvolte creativitatea. De când și-a făcut cont pe Instagram, adolescenta îi transmite uneori mesaje mătușii Karina. Mikaela Albu locuiește cu mama de când părinții ei au divorțat, dar își vede tatăl în zilele de vizită stabilite, mai ales că locuiesc în același bloc.

Iulia Albu a făcut cunoscut faptul că fata ei s-a făcut mare și că are acum pagină în rețeaua socială. Dar a decis să împărtășească și o poză de colecție în care apare sora ei Karina Vochița. Fosta vedetă de la Pro TV a pus la descriere următoarele gânduri: “Doamnelor și domnilor, la cererea publicului, astăzi, postez o fotografie rară cu superba mea surioară. Te iubesc, sis!”.

Amintim că Iulia Albu a renunțat la colaborarea cu postul de leviziune PRO TV. „A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulțumesc Pro TV și întregii echipe La Măruță pentru patru ani frumoși. Sunt mândră că Marțea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 și-a făcut debutul pe TV începând cu 2018 și nu oriunde, ci la Pro TV.


Iulia Albu s-a dezbrăcat pentru o sticlă cu apă. Fotografie provocatoare

Iulia Albu, mărturisire despre jocul pe care l-a făcut cu o fotografie

Recomandarile noastre