Scandalul continuă. De data asta, Mihai Albu o dă pe Iulia pe mâna Justiției

Scandalul continuă. De data asta, Mihai Albu o dă pe Iulia pe mâna Justiției
Mihai Albu a reclamat public că a fost terorizat de Sărbători de fosta soție, Iulia Albu, fiind plimbat pe la instanțe, cu fiica de mână. Acum a făcut el pasul spre Justiție.

Iulia Albu, de care creatorul de încălțăminte Mihai Albu a divorțat în urmă cu opt ani, o are în îngrijire pe Mika, fetița lor în vârstă de 11 ani. Tatăl are dreptul să o ia acasă la el în al treilea weekend. Stau în același bloc, deci nu-i despart distanțele ca în alte cazuri. Totuși, certurile se țin lanț, ca și cererile la Judecătorie sau plângerile la Parchet.

Ultimul scandal a avut loc în ajun de Crăciun și apoi de Sfântul Ion. Iulia Albu s-a îndurat să-i lase, de Crăciun și de Revelion, fetița pe care o au împreună. Dar Mihai Albu a fost chemat în instanță de fosta nevastă, în procedură de urgență, chiar în ziua în care a luat-o pe  fiica sa, Mikaela, acasă.

Judecată rapid cauza, în câteva ore, instanța îi dă dreptate lui Mihai Albu. Dar nu s-a terminat aici. La terminarea minivacanței copilei cu tatăl său, la preluarea acesteia, Iulia Albu i-a trimis pe cap și pe reprezentanții Direcției de Protecție a Copilului. În plus a făcut și apel la hotărârea instanței dată cu doar câteva zile înainte. Care s-a judecat în ziua de Sfântul Ion, când din nou instanța i-a dat câștig de cauză creatorului de modă.

Înnebunit de acțiunile fostei soții, care i-au tulburat timpul petrecut cu fetița sa, Mihai Albu a povestit  pe Facebook, în seara de Sfântul Ion, prin ce a trecut de sărbători.

Acum a decis să și acționeze. De data aceasta a făcut el două plângeri penale împotriva fostei soții, în una dintre ele sesizând că Iulia Albu încalcă hotărârea judecătorească prin care se acordă custodia comună și se fixează orarul de vizite.

Semnatarul acestui articol a solicitat Iuliei Albu, printr-un mesaj, un comentariu pe marginea postării lui Mihai Albu. Până la data publicării Iulia Albu nu a răspuns solicitării.

Mihai Albu, despre ce a pățit fetița lui de Sărbători. Războiul dintre „Doamna cu găina” și „Boșorogul expirat” continuă

Recomandarile noastre