Iulia Albu a obținut un ordin de restricție împotriva fostului ei soț, Mihai Albu. Celebrul designer a anunţat pe social media că s-a trezit cu un ordin de restricţie în care se menţionează că ar fi un tip periculos.

„Acesta este interviul din cauza căruia am fost sancționat cu ordin de protecție, ordin cerut de fosta soție și aprobat de Poliția Română, prin care îmi este interzisă apropierea de locuința fetiței mele la mai puțin de 100 metri.

Ordinul de restrictie a intrat in vigoare din aceasta noapte asa ca am pierdut si acest weekend pe care ar fi trebuit sa-l petrec impreuna cu Mika, mai ales ca duminica va fi ziua noastra de nume. Motivul este ca as fi un tip periculos si ii este frica de persoana mea. Ma doare capul…”, a scris  Mihai Albu pe pagina de Facebook.

Iulia Albu cere ajutorul presei

Pe de cealaltă parte, Iulia Albu le cere  și ea jurnaliştilor să înceteze cu promovarea  discursului de ură al lui Mihai Albu.

Noul scandal dintre Iulia și Mihai Albu a plecat de la anumite declarații făcute de bărbat în timpul unei emisiuni la postul de televiziune Antena Stars. Imediat Iulia Albu a postat o parte din interviu respectiv pe pagina sa de socializare:

„Dragi colegi din presă, cu mulți am lucrat direct, altora doar v-am răspuns la întrebări, uneori cu întârziere, dar întotdeauna cu drag. Relația noastră nu a fost mereu una idéăla, însă, în ciuda acestui fapt, ne-am respectat mereu unii pe ceilalți. Așa cum multă lume știe deja, voi ați fost primii mei parteneri în construirea brandului meu personal, prin rubricile scrise și muncă editorială…

Va sunt și va voi fi mereu recunoscătoare pentru încrederea voastră și sprijinul vostru, într-un moment în care NIMENI nu a fost lângă mine. Va rog, astăzi, să încetați promovarea cu titlu de adevăr absolut a unor informații care va sunt servite dintr-o singură perspectiva, fără niciun fel de suport probator.

Va rog astăzi să va abțineți de a promova discursul de ură al unui om care în mod evident are grave probleme. Va rog să nu interpretați tăcerea mea în alt sens decât respect pentru viață și intimitatea copilului meu. Va rog astăzi să reacționați la discursul unui om căruia i se pare amuzant să insinueze că i-ar fi plăcut să ne împuște atât pe mine cât și pe actualul meu partener în față Mikaelei. Iulia Albu”, a scris această pe contul său de socializare.

Sursa foto: Instagram

Trump moare, dar nu se predă! Ultima declarație

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri