Trump moare, dar nu se predă! Ultima declarație

Trump moare, dar nu se predă! Ultima declarație
Deși toată presa de peste ocean a anunțat rezultatul care-l dă câștigător pe Biden, preşedintele american Donald Trump refuză să îşi recunoască înfrângerea, insistând că el este câştigătorul.

Donald Trump moare sub scorul anunțat de autoritățile electorale, dar nu se predă, nu-și recunoaște înfrângerea. El sugerează și clamează că au existat nereguli, că e vorba de fraudă.

Preşedintele republican a postat prima sa reacţie pe reţelele de socializare la rezultatul scrutinului anunţat de media care îl dă câştigător pe democratul Joe Biden, scriind cu majuscule şi neaducând dovezi în sprijinul afirmaţiilor sale, dintre care unele au fost deja respinse de instanţă, transmite agenția DPA, citată de Agerpres.

„OBSERVATORILOR NU LI S-A PERMIS PREZENŢA ÎN ÎNCĂPERILE UNDE SE NUMĂRĂ. AM CÂŞTIGAT SCRUTINUL, AM OBŢINUT 71.000.000 DE VOTURI LEGALE”, a scris Trump într-o primă postare care a fost marcată prompt şi restricţionată de Twitter pentru difuzarea de informaţii controversate despre alegeri.

„S-AU ÎNTÂMPLAT LUCRURI RELE PE CARE OBSERVATORII NOŞTRI NU AU FOST LĂSAŢI SĂ LE VADĂ. NICIODATĂ NU S-A MAI ÎNTÂMPLAT. MILIOANE DE BULETINE DE VOT PRIN CORESPONDENŢĂ AU FOST TRIMISE UNOR OAMENI CARE NU LE-AU CERUT NICIODATĂ!”

71. 000.000 de voturi legale. Cel mai mult VREODATĂ pentru un preşedinte în funcţie!” a mai scris Trump într-o postare ulterioară pe Twitter, conform Agerpres.

Democratul Joe Biden a obţinut peste 74 de milioane de voturi, iar numărătoarea continuă.

Cine este noul James Bond? Fanii sunt șocați și protestează