A strâns un bagaj imens în ceea ce privește cunoștințele despre modă, dar Iulia Albu are niște lucruri pe care nu le suportă.

Iulia Albu, mai transparentă ca niciodată. Cine e Bau-Baul care o sperie cel mai mult

Iulia Albu vine cu sete de show la Splash. Vedete la apă. Într-o postare pe Instagram, vedeta a dat totul din casă. Criticată de multe ori pentru aparițiile sale deocheate, aceasta a declarat că adoră marea, însă nu suportă soarele. “Soarele mă încurcă mult. Nu-mi place să stau la soare. Pentru mine acesta este Bau-Bau. Dacă mă tem de ceva în viața sunt pinguinii și soarele”, a mărturisit vedeta. Pe de altă parte, ea a afirmat nu ar refuza niciodată o plimbare romantică, călare, pe malul mării, la apus.

“Prima mea performanță notabilă a fost când am căzut în lacul Moghioroș și am reușit să nu mă înec”

Revenind la pinguini, Iulia a declarat că a avut multe persoane pe care le-a comentat de-a lungul timpului, tocmai pentru că i-a trimis drept cadou câteva animale simpatice. Probabil din pluș…

Pe de altă parte, una dintre vedetele Splash. Vedete la apă a mărturisit că a învățat să înoate când era foarte mică și a avut niște performanțe ieșite din comun.

“Prima mea performanță notabilă a fost când am căzut în lacul Moghioroș și am reușit să nu mă înec. Mă uitam după niște broaște. A doua realizare notabilă a fost când am învățat practic să înot la Dinamo și am supraviețuit unui antrenor extraordinar de dur”, a afirmat vedeta.

“Eu voi fi echilibrul din acest juriu”

Ce va fi cel mai greu la unul dintre cele mai așteptate show-uri ale Antenei 1? “Este greu să nu stropești și să nu faci nici clăbuci. Dar sunt sigură că vor face mulți clăbuci. Până la urmă, rolul unul juriu este să fie obiectiv și să puncteze echidistant evoluțiile. Nu știu ce să spun despre Jean, pentru că el e mai influențat de cum arată costumele de baie pe concurente. Dar sunt sigură că eu voi fi echilibrul din acest juriu. În plus, îl avem și pe nea Mărin”, a mai spus Iulia Albu.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp