Pepe va semna cu o altă televiziune? Ce s-a întâmplat la Antene

Pepe va semna cu o altă televiziune? Ce s-a întâmplat la Antene
În această perioadă, la Pro Tv, Kanal D și Prima se lucrează de zor la completarea unor echipe ale emisiunilor ce vor figura în grila de toamnă. Pepe nu va mai prezenta anul acesta Splah! Vedete la apă. Să fie oare curtat de alt trust?

Ani buni, Pepe a fost preferatul celor de la Antena 1, fiind  văzut în cele mai importante producții ale acestui an. Surprinzător sau nu, acesta nu va mai fi la Splash! Vedete la apă. Care să fie motivul?

Pepe va semna cu o altă televiziune? Ce s-a întâmplat la Antene

Ani buni, Pepe a fost deliciul Antenei 1, semnând mereu prelungirea contractului. Anul acesta, n-a fost să fie, iar acesta nu va mai prezenta emisiunea Splash! Vedete la apă. În plus, nu mai figurează în niciunul dintre proiectele trustului Impact. Artistul a lămurit problema.

„Nu mai am contract cu Antena de mult timp, dinainte de pandemie și nici cu vreo altă televiziune. Și nici nu-mi trebuie, cine se uită acum la tv? În plus, nici timp nu am”, a mărturisit el pentru Impact. Noii prezentatori ai show-ului vor fi Ramona Olaru, Anna Lesko și Răzvan Fodor.

Buget mai mic

Show-ul „Splash! Vedete la apă” revine la Antena 1 după o absență de șase ani, formatul fiind similar cu cel al producţiei „Splash!” din Statele Unite. Fanii abia așteaptă să-și vadă artiștii preferați în ipostaze spectaculoase. „Lupta” se va duce într-un bazin olimpic unde există trambuline la 3, 5, 7 sau 10 metri.

Probele vor fi jurizate în funcție de vestimentație, starea de spirit dar, bineînțeles, se va ține cont și de modul în care au fost făcute săriturile. Printre jurați se numără Iulia Albu, care a început colaborarea cu trustul Intact din această vară, Nea Marin şi simpaticul Jean de la Craiova.

Anul acesta, emisiunea va avea un buget mult mai mic față de edițiile precedente, când doar prezentatorul pleca acasă cu 20.000 de euro. Din acest proiect spumos au mai făcut parte Roxana Vancea, Roxana Ionescu „Mama natură”, Bianca Drăguşanu, Diana Munteanu și Alina Puşcaş.

Sursă foto: Impact, libertatea