Pepe, aniversare sub corcoduș, ca anul trecut. Doar iubita a fost alta

Pepe, aniversare sub corcoduș, ca anul trecut. Doar iubita a fost alta
A fost sărbătoare în familia lui Ionuț Pascu. Pepe a împlinit 42 de ani. Artistul și-a sărbătorit ziua de naștere luni seară, doar cu familia și prietenii, ca anul trecut. De data aceasta, au fost prezente fiicele și noua iubită.

De dragul familiei, Ionuț Pascu și-a sărbătorit anul trecut 41 de ani. Era în plină pandemie, așa că petrecerea a fost organizată acasă, sub un corcoduș. Pe 20 iulie, anul acesta, Pepe a serbat împlinirea a 42 de ani. Tot în cadru intim, cu frați, verișori, Oana Roman cu Marius Elisei și alți prieteni apropiați, tot sub corcodușul din curte, dar și cu noi personaje.

Pepe, aniversare cu apropiații, dar și alte personaje

Pepe a împlinit 42 de ani. Ziua a fost sărbătorită încă de ieri.  La petrecere au fost prezenți prieteni dragi, plus familia. Cântărețul a postat pe Instagram mai multe imagini de la aniversarea sa. Cele care au atras atenția au fost fiicele, Rosa și Maria, dar și iubita cântărețului, Yasmine Ody. La momentul tortului, tatăl și-a luat în brațe fetițele și au suflat împreună în lumânări. Iubita l-a felicitat și l-a sărutat în fața fetițelor.

Cine este noua iubită a lui Pepe? „Nu vreau să dau momentan nici o declarație, pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e nici un secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram”, a declarat Pepe cu ceva timp în urmă.

Pepe și Raluca Pascu au divorțat la notar în luna februarie a acestui an, după 8 ani de mariaj. Au rămas în relații bune, de dragul fiicelor lor.

Ce a mai primit cadou Pepe de ziua lui

Multe lucruri din viața lui Pepe se leagă de ziua lui de naștere. În anul 2014, artistul şi-a făcut cel mai frumos cadou de ziua lui: o nuntă ca-n poveşti. Mireasă i-a fost Raluca, cu care își oficializase relația la starea civilă în 2012 și care îi dăruise o fetiță. Nași de cununie le-au fost Andra și Cătălin Măruță, care aveau să le boteze ambele fetițe, Maria și Rosa.

Zeci de cântăreți au participat la nuntă, pentru că Pepe e foarte îndrăgit în lumea artistică. Așa că, de fiecare zi de naștere a lui Pepe, el și soția aniversau și anii scurși de la nunta lor.

Acum 2 ani, când a împlinit 40 de ani, Pepe a ratat o petrecere grandioasă la un local de lux. Dar, a făcut una pe marginea unei piscine, unde fetițele lui, nepoții și copii prietenilor s-au distrat. Anul trecut, în plină pandemie, petrecerea a fost organizată sub un corcoduș din grădina casei.


Andra și Măruță i-au băut șampania lui Pepe sub corcoduș. Exclusiv

Exclusiv. Pepe, Andra și Măruță, vacanță la comun. Imagini din locul „evadării”

Recomandarile noastre