Pepe, senzații tari la înălțime cu Yasmine și fetele. Cine a tremurat de frică

Pepe, senzații tari la înălțime cu Yasmine și fetele. Cine a tremurat de frică
Plecați în vacanță la Disneyland, Pepe, Yasmine și fetele au încercat lucruri noi. Cineva a stat cu frica în sân.

Se vede de la o poștă că sunt extrem de fericiți, Yasmine se înțelege bine cu fetele, iar acestea o plac. Ce au făcut cei patru la Disneyland.

Pepe, senzații tari la înălțime cu Yasmine și fetele. Cine a tremurat de frică

Îndrăgitul cântăreț Pepe, fetele sale și noua iubită, Yasmine, au încercat un lucru inedit la Disneyland. S-au plimbat cu balonul. Micuțele Maria și Rosa s-au distrat pe cinste și au râs de Yasmine căreia i-a fost extrem de frică să privească de la înălțime. Toată lumea a fost extrem de fericită, iar această vacanță în patru se pare că i-a unit mai mult.

„Tati, stai așa că am decolat. Așa se vede Disneyland-ul de sus”

Când balonul a început să urce, Pepe s-a bucurat mai tare ca un copil. „Tati, stai așa că am decolat. Așa se vede Disneyland-ul de sus”, le-a spus acesta fetițelor. Ulterior, a avut grijă să o îmbărbăteze pe Yasmine, care tremura de frică, dar a încercat să se bucure că de sus a văzut hotelul unde sunt cazați.

„Nu vrei să te ridici? Nu-ți mai fie frică. Gata, ți-ai învins teama? Cine te-a plimbat pe tine cu balonul?”, a întrebat-o Pepe pe iubita sa. Se pare că această plimbare a fost marea dorință a Rosei, pe care toți i-au îndeplinit-o.

După ce distracția cu balonul s-a încheiat, Pepe și una dintre micuțele sale au strigat după Pluto, care se plimba într-o mașină, iar fetița a alergat fericită după el. “Ăsta e Pluto? Hehehe! E cine vrei tu!”, a spus, vesel, Pepe.

Raluca a fost de acord cu plecarea fetițelor

Cele mici au plecat cu Pepe și Yasmine cu acordul mamei, Raluca Pastramă fiind obligată să semneze un document pentru ca artistul să scoată fetițele din țară. Pepe și Yasmine s-au afișat prima dată împreună la un botez cu ceva timp în urmă, când au fost nași.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre