Întâlnire de gradul 0 între fetele lui Pepe și noua iubită. Raluca a fost de acord

Întâlnire de gradul 0 între fetele lui Pepe și noua iubită. Raluca a fost de acord
Nu mai e nici o îndoială că artistul și-a asumat relația cu noua cucerire, frumoasa Yasmine. Cei doi și fetele lui Pepe se distrează de minune.

Despărțirea de Raluca Pastramă este doar o amintire neplăcută pentru cântăreț. Artistul, Yasmine Ody și fetele lui Pepe se înțeleg excelent.

Întâlnire de gradul 0 între fetele lui Pepe și noua iubită. Raluca a fost de acord

Pepe și-a asumat relația cu splendida Yasmine și totul pare că merge din ce în ce mai bine între cei doi. Artistul le-a închis gura tuturor cârcotașilor, și-a luat iubita și fetițele și au plecat într-o vacanță de poveste.

Și unde puteau să se distreze mai bine ca la Disneyland, în Paris? Fetițele par extrem de încântate de noua companie, așa că cei patru par o adevărată familie. Iar imaginile postate de cântăreț pe rețelele de socializare spun totul despre ce se întâmplă acum în viața lui Pepe. Bineînțeles că Raluca a fost de acord cu plecarea la Paris, pentru că a trebuit să semneze un document pentru ca Pepe să poată scoate fetițele din țară.

Pepe și Yasmine au fost nași de botez

Nu cu mult timp în urmă, Pepe și Yasmine Ody au ieșit pentru prima dată ca și cuplu. Ei au fost nași de botez, însă atunci artistul s-a ferit să dea declarațiile pe care le așteaptă toți românii, fiind extrem de rezervat. ”Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi.

Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a vorbit Pepe, potrivit click.ro.

Raluca a postat prima fotografie cu noul iubit

Nici fosta soție a lui Pepe, Raluca Pastramă nu mai suferă. Recent, aceasta a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care a apărut sărutându-se cu un bărbat. E adevărat că bruneta a șters repede fotografia însă a fost de ajuns ca toată lumea să afle că Raluca Pastramă nu mai e singură.

Sursă foto: cancan spynews, instagram

 

Recomandarile noastre