Oana Zăvoranu, o ia în brațe pe Raluca Pastramă: „E îndreptățită să posteze și ea că are pe unul. Că doar nu s-o pocăi!”

Oana Zăvoranu, o ia în brațe pe Raluca Pastramă: „E îndreptățită să posteze și ea că are pe unul. Că doar nu s-o pocăi!”
Fotografia postată de Raluca Pastramă cu posibilul nou iubit a făcut-o pe Oana Zăvoranu să o vadă cu alți ochi. Ce i-a transmis bruneta.

Oana Zăvoranu a ieșit din nou la rampă. Surprinzător pentru toată lumea, bruneta îi ia apărarea fostei soții a lui Pepe.

Oana Zăvoranu, o ia în brațe pe Raluca Pastramă: „E îndreptățită să posteze și ea că are pe unul. Că doar nu s-o pocăi!”

Vestea că Raluca Pastramă și-a găsit un nou iubit, a ajuns și la urechile Oanei Zăvoranu. Dacă până acum aceasta a dat de pereți de multe ori cu fosta soție a lui Pepe, acum i-a luat apărarea. ”Mă bucur că a postat această poză și sunt convinsă că are și ea pe cineva! Și e îndreptățită să posteze și ea că are pe unul. Că doar nu s-o pocăi! Dar, ca de obicei, macho-manul trebuie să fie mai cu moț! Eu o încurajez pe Raluca din tot sufletul să se p**e pe el.

Și să nu mai pice la intimidări și faze d-astea de-ale lui! Zici că ea ar trebui să stea toată viața sub tutela lui. El va trebui să accepte că și ea trebuie să își trăiască viața așa cum e normal! Doar nu o să stea să fie mama «la» copii până îi ajung f***ii la genunchi, la 85 de ani. Iar el să se încurce cu 850 de baragladine. Raluca să fie mama «la» copii, dar să fie și femeie sau nevastă sau ce dorește ea în viitor! «Bichonul» nu e în măsură să facă reguli!”, a spus Oana Zăvoranu.

„Un bărbat șmecher nu merge niciodată să spună că l-a înșelat nevasta. Face circ precum un papagal!”

Dar Oana nu se oprește aici și merge mai departe cu acuzațiile la adresa fostului său soț. ”Latino loverul sau macho-manul sau ce se mai dă el trebuie să înțeleagă faptul că un bărbat șmecher nu merge niciodată să spună că l-a înșelat nevasta! Nici prima, nici a doua! Din start, statutul de macho-man s-a dus! Este greu și ca femeie să accepți că ai fost înșelată de bărbat!

Darămite ca bărbat care se consideră macho-man! Oricum, el e doar un show-off. Nu cred nimic din ce arată el! Ăsta e făcut numai din minciună! «Bichonul» e făcut din minciună de la A la Z! Cu tot ce spune, tot ce face și tot ce pretinde! El a ieșit de două ori  și a spus că a fost înșelat de nevastă. Face circ precum un papagal! Mai bine să stea acasă și să ia notițe de la bărbații șmecheri!

În viață se mai întâmplă să te înșele bărbatul sau nevasta, suntem oameni! Dar trebuie să faci în așa fel încât să nu te știe tot satul! Și în niciun caz nu te duci la televizor să te lamentezi, după care să spui tot tu că ești șmecher. Îmi spune lumea că el s-a mutat deja cu aia! Vrea și copii! Despre ce vorbim? Penibil, mă! Ăsta ar trebui să-și trăiască viața pentru el, nu pentru presă și restul din jur!”, a spus Oana Zăvoranu pentru cancan.ro.

Sursă foto: Instagram, Fanatik

 

Recomandarile noastre