Iulia Albu nu e deloc încântată. Iată ce a ajuns să facă în public, cu fiica lor, fostul soț, designerul Mihai Albu

Iulia Albu nu e deloc încântată. Iată ce a ajuns să facă în public, cu fiica lor, fostul soț, designerul Mihai Albu
Iulia Albu nu mai are nevoie de nicio prezentare, pe celebra stilistă o știe toată lumea, mai ales pentru felul nonconformist în care se îmbracă, dar și pentru comentariile acide. Fiica ei și a lui Mihai Albu însă, e o apariție rară.

Vedeta, care de câțiva ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un om de afaceri român care a trăit în Anglia, Mihai (Mike) Alexandru, a fost căsătorită cu creatorul de pantofi Mihai Albu, iar împreună au o fiică, Mikaela

Copila a fost deseori subiect de dispută între cei doi foști soți. Încredințată mamei, după divorț, Mihai Albu a acuzat de multe ori că nu este lăsat de aceasta să petreacă timp cu copila.

Între timp, Mikaela a dovedit cui îi calcă pe urme. Ea a împlinit recent 13 ani și este o adevărată adolescentă care a crescut cu bun gust și inspirație preluate de la celebra ei mamă stilistă. Fetița adoră să pozeze și să îmbrace diverse ținute. Însă, Iulia Albu este foarte strictă cu articolele vestimentare pe care adolescenta le poartă la școală. Astfel că, nu este de acord să se expună cu branduri, bling-bling-uri sau hanorace oversized.

Iulia Albu, reguli stricte de viață pentru fiica ei

„Sunt o mamă fermă atunci când este cazul, dar mereu acolo pentru Mikaela. Ne spunem totul, facem planuri împreună şi nu ne temem să spunem lucrurile care ne deranjează. Suntem, TOȚI 3, ea cu mine și cu Mike (apropo, pe el îl cheamă Mihai Alexandru), o echipă. (…) Sunt foarte strictă în ceea ce privește ținuta pe care Mikaela trebuie să o poarte la şcoală.

Nu sunt de acord să se expună cu branduri, blinguri, hanorace oversized. Nu în acel mediu. (…) Ultima oară i-am spus NU Mikaelei când s-a îmbrăcat de bal pentru a merge la şcoală. Ținuta era absolut genială, apropo, dar am pus-o să se schimbe şi să o folosească în altă ocazie. Școala nu este un loc în care să îți expui garderoba. La şcoală mergi pentru a învăţa şi a socializa În rest, poate purta orice dorește. Sunt exigentă în ceea ce privește mâncatul, somnul şi accesul limitat pe device-uri. Și nu aş spune că exagerez deloc”, a spus Iulia.

„Mikaela s-a transformat dintr-un copil în domnișoara-copil la fel de zvăpăiată și de curioasă, mereu gata să încerce ceva nou și cu o personalitate extrem de puternică. Credeți că știți ce urmează? Multiplicați THE IULIA ALBU EFFECT de 10 ori și aveți răspunsul!”, a declarat Iulia Albu, în urmă cu ceva timp pentru Viva.

Mihai Albu își expune fiica pe Facebook

Pe lângă haine, Iulia Albu e foarte strictă și când vine vorba de imagini cu chipul fiicei sale ajunse în public. E de așteptat ca vedeta care vrea să își crească fiica cât mai departe de obiectivele paparazzilor și de luminile reflectoarelor, să nu agreeze surpriza pe care i-a făcut-o fostul ei soț, Mihai Albu.

Cunoscutul designer a postat mai multe fotografii cu fiica sa, de la petrecerea aniversară și a titrat, alături, „My Mika, 13 ani”. Indiferent de părerea mamei Iulia Albu despre publicarea fotografiilor în mediul virtual, poate vedea oricine cât de frumoasă și cochetă este puștoaica. Ea poartă paiete supradimensionate și o poșetă crossbody de la Marc Jacobs, ediție limitată.

Fanii designerului s-au înghesuit să îl complimenteze pentru așa o fiică frumoasă. Prietenii apropiați au remarcat asemănarea fetiței cu bunica paternă, replică cu care Mihai Albu a fost imediat de acord, menționând că el însuși seamănă foarte bine cu mama sa.

Mikaela Albu a rămas fără Instagram

De ziua ei, Iulia Albu i-a pregătit Mikaelei o surpriză frumoasă. Adolescenta și-a serbat ziua de naștere în avans, la un celebru festival de muzică din Capitală, unde a și urcat la cer cu balonul cu aer cald. Zilele trecute, puștoaica a rămas fără contul de Instagram. „Contul ei e Instagram a fost închis, nu știm nici acum din ce motiv, avea în jur de 40 de mii de urmăritori.

Probabil pentru că nu avea 13 ani, deși este legal ca un copil cu vârsta sub 13 ani să aibă cont de Instagram, dacă contul este administrat de o agenție sau de părinți. Contul ei era administrat de agenția mea de publicitate, nu cea care ma reprezintă pe mine, ci chiar agentia mea”, a povestit Iulia Albu, în exclusivitate pentru Spynews. Mikaela Albu calcă pe urmele părinților ei celebri, fiind pasionată demodă și deja pozează ca un fotomodel internațional.

Sursa foto: Facebook / Mihai Albu