Transformare spectaculoasă în familia Iuliei Albu. Nu te-ai fi gândit că vedeta va dezvălui aceste lucruri

Transformare spectaculoasă în familia Iuliei Albu. Nu te-ai fi gândit că vedeta va dezvălui aceste lucruri
Iulia Albu chiar nu mai are nevoie de nicio prezentare, de celebra stilistă își amintește toată lumea cum plimba găinile pe la televiziuni, chiar dacă de ani buni a renunțat la înaripate pe post de animale de companie.

Vedeta, care de câțiva ani trăiește  o frumoasă poveste de dragoste alături de un om de afaceri român care a trăit în Anglia, Mihai (Mike) Alexandru, a fost căsătorită cu creatorul de pantofi Mihai Albu, iar împreună au o fiică, Mikaela. Copila a fost deseori subiect de dispută între cei doi foști soți. Încredințată mamei, după divorț, Mihai Albu a acuzat de multe ori că nu este lăsat de aceasta să petreacă timp cu copila.

Mikaela îi calcă pe urme, Iulia Albu stabilește reguli

Între timp, Mikaela a dovedit cui îi calcă pe urme. Ea are 13 ani, este o adevărată adolescentă care a crescut cu bun gust și inspirație preluate de la celebra ei mamă stilistă. Fetița adoră să pozeze și să îmbrace diverse ținute. Însă, Iulia Albu este foarte strictă cu articolele vestimentare pe care adolescenta le poartă la școală. Astfel că, nu este de acord să se expună cu branduri, bling-bling-uri sau hanorace oversized.

„Sunt o mamă fermă atunci când este cazul, dar mereu acolo pentru Mikaela. Ne spunem totul, facem planuri împreună şi nu ne temem să spunem lucrurile care ne deranjează. Suntem, TOȚI 3, ea cu mine și cu Mike (apropo, pe el îl cheamă Mihai Alexandru), o echipă. (…) Sunt foarte strictă în ceea ce privește ținuta pe care Mikaela trebuie să o poarte la şcoală.

Nu sunt de acord să se expună cu branduri, blinguri, hanorace oversized. Nu în acel mediu. (…) Ultima oară i-am spus NU Mikaelei când s-a îmbrăcat de bal pentru a merge la şcoală. Ținuta era absolut genială, apropo, dar am pus-o să se schimbe şi să o folosească în altă ocazie. Școala nu este un loc în care să îți expui garderoba. La şcoală mergi pentru a învăţa şi a socializa În rest, poate purta orice dorește. Sunt exigentă în ceea ce privește mâncatul, somnul şi accesul limitat pe device-uri. Și nu aş spune că exagerez deloc”, a spus Iulia.

„Mikaela s-a transdformat în domnișoara-copil”

Zicala „așa mamă, așa fiică” i se potrivește de minune fiicei Iuliei Albu. Tânăra a moștenit trăsăturile superbe ale mamei sale, Mikaela fiind de o frumusețe aparte. În plus, fata a învățat de la mama ei să fie elegantă și să se poarte cu stil ori de câte ori iese în public.

„Mikaela s-a transformat dintr-un copil în domnișoara-copil la fel de zvăpăiată și de curioasă, mereu gata să încerce ceva nou și cu o personalitate extrem de puternică. Credeți că știți ce urmează? Multiplicați THE IULIA ALBU EFFECT de 10 ori și aveți răspunsul!”, a declarat Iulia Albu, în urmă cu ceva timp pentru Viva.

Sursa foto: Instagram