Iulia Albu, primele detalii despre nuntă. „Nu va fi deloc ca cea anterioară…”. Ce are de gând să facă criticul de modă

Iulia Albu, primele detalii despre nuntă. „Nu va fi deloc ca cea anterioară…”. Ce are de gând să facă criticul de modă
Iulia Albu a fost dintotdeauna o femeie care a știut ce vrea de la viață, iar acum are planuri mari de viitor.

Criticul de modă Iulia Albu e îndrăgostită lulea de Mike și în curând vor bate clopote de nuntă.

Iulia Albu, primele detalii despre nuntă. „Nu va fi deloc ca cea anterioară…”. Ce are de gând să facă criticul de modă

După divorțul de Mihai Albu, Iulia și-a cunoscut adevărata dragoste în persoana lui Mike. Cei doi sunt suflete pereche, iar recent ea a vorbit despre nuntă. Chiar dacă Iulia ține multe lucruri la secret, ea a mărturisit că de data asta evenimentul mult așteptat va fi cu totul și cu totul diferit față de ceea ce s-a întâmplat în trecut.

“Secretul în viață nu este să te gândești care sunt momentele prielnice”

„Există momente în relația noastră când comentăm tot felul de lucruri, cum ar fi și acesta, și tot ce pot să-ți spun este că suntem într-un consens absolut, iar nunta mea cu el nu va fi deloc la fel ca nunta mea anterioară. (…) Am învățat în timp că secretul în viață nu este să te gândești care sunt momentele prielnice, pentru că viața găsește cele mai neașteptate modalități de a-ți face surprize.

Firește că niciun moment nu este bun, firește că întotdeauna sunt și alte lucruri de făcut, de aceea am decis să las viața să mă surprindă din nou și să încetez să-mi fac planuri” a declarat Iulia Albu pentru Viva.

Care e dieta Iuliei Albu de la care nu se abate

Cât privește corpul de invidiat pe care îl are, Iulia are reguli stricte, peste care nu trece. Cum se menține în formă? Consumă zahăr doar odată pe săptămână, iar joi se răsfață cu cartofi prăjiți. În rest, multe salate și sport. „Nu mai mănânc zahăr. Ar fi foarte simplu să spun: Nu fac nimic, așa mă trezesc dimineața. Fac foarte mult sport, nu mai mănânc zahăr.

Am o singură zi pe săptămână în care mănânc zahăr. Nu mai mănânc gluten și fac foarte multă muncă. O muncă dificilă și o muncă pe care toate femeile încearcă să o depună. Și mie îmi iese mai mult în anumite perioade decât în altele. Important este, oricât de ocupați am fi, să ne facem mereu puțin timp pentru noi. Nu sunt o persoană care stă doar în saloane de frumusețe pentru că muncesc foarte mult”, a declarat Iulia Albu pentru Impact.

Sursă foto: instagram