Iulia Vântur a descoperit soluția câștigătoare. S-a luptat ani buni dar, în final, a câștigat bătălia

Iulia Vântur a descoperit soluția câștigătoare. S-a luptat ani buni dar, în final, a câștigat bătălia
Iulia Vântur vrea să-și păstreze tinerețea și frumusețea cât mai mult timp, așa că a luat o hotărâre excelentă pentru sănătatea sa.

Se spune că nu e om care să nu aibă vreun viciu, iar Iulia Vântur știe cel mai bine asta. Ce a făcut recent fosta prezentatoarea.

Iulia Vântur a descoperit soluția câștigătoare. S-a luptat ani buni dar, în final, a câștigat bătălia

Iulia Vântur a fost o împătimită a fumatului, dar de ceva vreme și-a pus în gând să scape de acest viciu și iată că a găsit și soluția potrivită. Cum a reușit? Lucrând pe două planuri, și fizic, dar și psihic. Iulia susține că atunci când pofta de o țigară îi dădea târcoale, imediat aplica trucul „Schimbă gândul!”. Metoda e foarte bună, chiar dacă uneori extrem de grea, dar iată că este extrem de folositoare.

„Este alegere, este doar o alegere. Și instant ai să vezi că te gândești la altceva și este starea de bine”

„Respirația. Respirația e o chestie care ajută instantaneu. Și controlul gândului. Nu lăsa gândul să te controleze pe tine. Doamne, știi cât m-a controlat? Eu eram condusă numai de minte… Moment în care am zis: «schimbă gândul»! Dar trick-ul ăsta l-am învățat atunci când m-am lăsat de fumat! Te gândești la o nenorocire în momentul ăsta, da? În secunda următoare zici: «Schimbă gândul!», gândește-te la altceva!

Pur și simplu. Exact așa am reușit și eu… și să mă las de fumat. «Schimbă gândul». Este alegere, este doar o alegere. Și instant ai să vezi că te gândești la altceva și este starea de bine. Asta nu înseamnă să ignori, nu, dar să conștientizezi că starea aia nu îți face bine. Ești în ea, pentru o vreme, dar nu poți să dedici toată viața celei stări.”, a declarat Iulia Vântur,  invitată într-un podcast.

Ce și-a injectat în lobul urechii

Pe de altă parte, vedeta spune că pentru a reuși să uite definitiv de țigări ea și-a injectat în lobul urechii un cocktail homeopat. „Un fel de cocktail homeopat, se injectează în lobul urechii, durează 2 secunde. Teoretic ar trebui să dispară această dorință, nevoie a fumatului. Sunt însă știu și persoane care s-au apucat de fumat cu această tehnică. Eu asta am învățat atunci și am aplicat: «Schimbă gândul». În secunda în care mă gândeam la fum, schimbam gândul.”, a mai declarat Iulia Vântur.

Sursă foto: instagram