Iulia Vântur a plâns în fața camerelor de filmat. „M-am simțit neputincioasă, nepregătită, pentru așa ceva”

Iulia Vântur a plâns în fața camerelor de filmat. „M-am simțit neputincioasă, nepregătită, pentru așa ceva”
Iulia Vântur a făcut parte din juriul emisiunii „iUmor” și s-a descurcat extraordinar. A avut parte de un invitat surpriză.

Iulia Vântur a avut două șocuri când a fost invitată să facă parte din juriul emisiunii „iUmor”.

Iulia Vântur s-a pregătit de mică să ia interviuri. De ce i-au dat lacrimile în juriu la „iUmor”

Îmbrăcată într-o rochie neagră cu spate gol, coafată și machiată ca la carte, Iulia Vântur a arătat ca scoasă din cutie la emisiunea „iUmor”. Spre bucuria lui Bendeac, care n-a scăpat-o din ochi, dar a avut parte de multe înțepături ale blondei. Prima dată când Iuliei i-a tresărit inima a fost atunci când a fost anunțată prezența lui Salman Khan.

Surprizător a fost faptul că Iulia chiar a crezut pentru un moment, că acesta ar fi putut veni, după cum singură a declarat. Un al doilea moment când s-a schimbat față și i-au dat lacrimile a fost când mama sa a venit să facă un roast. Când a văzut-o pe cea care i-a dat viață, Iulia a sărit imediat în brațele ei, pentru a-i da curaj.

„Era băiețoasă, mai ales după ce a început școala”

Într-un scurt interviu pe care l-a acordat reporterilor „iUmor”, mama Iuliei a povestit cum era vedeta în copilărie. „Era băiețoasă, mai ales după ce a început școala. E o fire mult mai curajoasă, eu sunt mult mai pesimistă”, a mărturisit femeia despre care Iulia spune că nu-i place să se afișeze niciodată. De asemenea, mama Iuliei a mărturisit și cum s-a pregătit fiica ei pentru meseria de jurnalist: agăța sfoară la bețele de chibrituri și spunea că are microfon.

“M-am simțit neputincioasă, nepregătită, pentru așa ceva”

Părintele Iuliei susține că a acceptat cu mare greutate să vină la „iUmor”, pentru că a crezut că nu va face față, dar momentul de pe scenă a fost aplaudat.

“În prima fază am refuzat când am fost chemată la iUmor, pentru că nu m-am simțit în stare că voi face face față la o asemenea emisiune, cu un asemenea impact.

M-am simțit neputincioasă, nepregătită, pentru așa ceva. Nu știu de un am avut curaj, probabil pentru dragostea imensă pe care i-o port. O iubesc din tot sufletul meu și mă rog la Dumnezeu să-i fie bine oriunde va merge”, a mai spus mama Iuliei Vântur.

Sursă foto: b1tv