Iulia Vântur îl ține în șah pe Salman Khan. Spune că nu vrea să se mărite, dar a planificat nunta

Iulia Vântur îl ține în șah pe Salman Khan. Spune că nu vrea să se mărite, dar a planificat nunta
Iulia Vântur trăiește poate cea mai frumoasă perioadă a vieții. Are proiecte mari și pentru prima dată amintește și de luna de miere.

Să aștepte Iulia Vântur momentul în care va fi cerută în căsătorie? Frumoasa prezentatoare visează la o lună de miere într-un loc superb.

Iulia Vântur spune că nu vrea să se mărite, dar vorbește de luna de miere. Ceva se întâmplă

Într-un interviu pentru Fanatik, Iulia Vântur și-a deschis sufletul și a povestit unde dorește să-și petreacă luna de miere. În cazul în care se va căsători.

Chiar dacă toată lumea se aștepta să aleagă superbul Taj Mahal, destinația preferată a iubitei lui Salman Khan este Bora Bora.

Eu, când eram mai mică, adolescentă, am văzut un loc superb: Bora Bora. Nu am ajuns încă, cumva pentru că am păstrat-o ca destinație de lună de miere. (…) Până la un moment dat, ca toți părinții, mă întrebau când o să fac pasul. I-am zis mamei așa: „Mama, vrei să fiu fericită sau căsătorită”? Că dacă vrei să fiu căsătorită, am zis: acum mă căsătoresc. Mi-a zis că vrea să fiu, totuși, fericită”, a mărturisit vedeta.

Preferă Bollywood-ul în locul Hollywood-ului

Și-ar fi dorit să joace în Sweet November, cu Charlize Teron și Keanu Reeves, pentru că îi adoră pe ambii dar, dacă ar fi putut, i-ar fi furat rolul lui Al Pacino din filmul Pact cu Diavolul. “Aș fi vrut rolul lui Pacino. Un diavol femeie, mai bine! Atâta vreme cât simți scriptul respectiv și atâta vreme cât ai vrea să explorezi caracterul respectiv, mi se pare perfect.

Filmele de la Bollywood sunt altfel. Au mult dramatism, e mai complex cumva decât ce se face la Hollywood. La Bollywood se cer anumite abilități. De exemplu, pentru un bărbat trebuie să arate perfect, six-pack obligatoriu…

Trebuie să știi să dansezi, să lupți. Asta doar ca să poți să intri în industrie. Pentru femei, la fel. Mi se pare că vârsta e foarte importantă. Diferența dintre filmele de la Bollywood și cele de la Hollywood e mare, la Hollywood vârsta este acceptată mai ușor. (…) E foarte frumos în filmele de la Bollywood e că întotdeauna au o lecție, o morală și asta mi-a plăcut mereu. Nu sunt doar divertisment, au și un mesaj important. Bollywood-ul e parcă mai colorat, mai viu”, s-a destăinuit Iulia.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre