Iulia Vântur și-a văzut visul împlinit. A îmbrăcat rochia de mireasă și le-a tăiat răsuflarea tuturor

Iulia Vântur și-a văzut visul împlinit. A îmbrăcat rochia de mireasă și le-a tăiat răsuflarea tuturor
Și-a dorit enorm să ajungă în India și a reușit ca în șase ani de când trăiește acolo să ajungă în top. Ce face acum Iulia Vântur.

Iubita celebrului actor Salman Khan e, cu adevărat, regină la Bollywood. Ultima apariția a vedetei i-a lăsat pe toți fără suflare.

Iulia Vântur și-a văzut visul împlinit. A îmbrăcat rochia de mireasă și le-a tăiat răsuflarea tuturor

Chiar dacă a spus de multe ori că nu oftează după o căsnicie, ca orice femeie și Iulia Vântur își dorește să fie mireasă. Promovarea unui brand exclusivist de bijuterii de pe 17 mai a fost o ocazie extraordinară să îmbrace costumul indian de sărbătoare, accesorizat cu bijuterii masive și să strălucească la lansarea unei noi colecții.

Iulia n-a putut să rateze ocazia și a postat un video spectaculos pe contul său de socializare. Așa cum ne-am fi așteptat, filmul a fost pe placul fanilor săi care i-au transmis complimente pe bandă rulantă.

„Timpurile festive sunt aproape. Trebuie să arătăm și să ne simțim prețioși”

“Acesta este un proiect frumos, realizat cu dragoste și pasiune pentru frumos. Mă bucur să fiu chipul pentru studio6jewels, proiectată de Parul Khanna. Sunt sigură că o să vă placă designul ei de bijuterii, la fel de mult ca mie. O să vă ținem la curent cu mai multe în curând. Timpurile festive sunt aproape. Trebuie să arătăm și să ne simțim prețioși”, a notat Iulia Vântur pe Instagram, când a anunțat asocierea cu acest brand.

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte”

Iulia a mai mărturisit într-un interviu mai vechi că nu se mai vede căsătorită, dar își dorește foarte mult un copil. „Poate că mămică da, mă văd. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți.

Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună”, a mărturisit fosta prezentatoare. Nici Salman Khan nu vrea să audă de mariaj, recunoscând acest lucru într-un interviu pentru Bombay Times. „Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da.”, e de părere actorul.

Sursă foto: instagram